Australian Open

Scandal la capatul lumii. Ana Bogdan si-a demis antrenorul: "E dus cu capul"

Sursă foto: twitter.com/

Jucatoarea Ana Bogdan a fost eliminata in primul tur la Australian Open, dar povestea jucatoarei din Sinaia la primul turneu de Grand Slam al anului nu se opreste aici.

Ana Bogdan se afla in lumina reflectoarelor dupa ce si-a demis antrenorul alaturi de care lucra doar de la finalul anului trecut.

Bogdan a renuntat la colaborarea cu Thomas Drouet, invocand un incident petrecut la unul dintre antrenamentele din Australia.

"Nu luam o astfel de decizie, la capatul lumii, imediat dupa ce incepusem colaborarea, daca el nu facea ceea ce a facut", a spus Bogdan, anunta Prosport.

Mai precis, jucatoarea in varsta de 30 de ani sustine ca antrenorul a facut o criza de nervi in timpul unui antrenament si ca de fata cu mai multi oameni a tipat la ea adresandu-i cuvinte jignitoare.

"Nu poti sa tipi la mine si sa-mi vorbesti asa din senin si de fata cu toata lumea. Inseamna ca esti dus cu capul si eu nu pot sa stau cu un om de genul asta. Am nevoie de echilibru, de liniste, de suport. Nu am nevoie de oameni care nu-si pot gestiona propriile comportamente", a mai declarat Ana Bogdan.

Eliminata in primul tur de Anna Bondar din Ungaria dupa un meci de trei seturi, covid-nid-151320">Bogdan a pus infrangerea pe seama problemelor de sanatate pe care le-a avut inainte de a ajunge in Australia si care i-au afectat programul de pregatire.



Scandal la capatul lumii. Ana Bogdan si-a demis antrenorul: "E dus cu capul"