Australian Open

Renata Voracova solicita despagubiri dupa ce i-a fost anulata viza si ameninta cu tribunalul

Sursă foto: https://twitter.com/LesoirSports/

Jucatoarea ceha Renata Voracova, aflata in aceeasi situatie cu Novak Djokovic, a parasit Australia dupa anularea vizei de intrare in tara.

Voracova apucase sa joace la dublu in turneul de la Melbourne, dupa ce intrase in Australia cu o scutire medicala fiind nevaccinata.

Probabil ar fi ramas bine merci si acum la Antipozi daca nu aparea cazul Djokovic.

Autoritatile australiene i-au anulat viza, dupa ce a fost aratata cu degetul in comparatie cu liderul ATP.

Ajunsa in acelasi hotel de carantina cu jucatorul sarb, Voracova a parasit de buna voie Australia, insa acum solicita despagubiri statului australian.

“Doar biletul de avion a costat echivalentul a aproape 2500 de euro, iar antrenorul meu a calatorit cu mine. Si apoi mai este totul timpul acesta, hoteluri, antrenamente, posibilul premiu in bani de la Grand Slam. Sper ca Tennis Australia isi va asuma si nu va trebui sa apelam la masuri legale”, a declarat Voracova, anunta Marca.

Aceasa mai spune ca inca nu si-a revenit dupa experienta traita in Australia, unde a spus despre hotelul de carantina in care a fost plasata de autoritati ca i se pare “un pic inchisoare”.

“Sunt epuizata. Nu ma asteptam la asa ceva nici in cel mai urat vis. A fost prea mult. Am ajuns sa nu ma mai gandesc la tenis”, a mai spus jucatoarea clasata pe locul 82 in ierahia WTA de dublu.



Renata Voracova solicita despagubiri dupa ce i-a fost anulata viza si ameninta cu tribunalul