Australian Open

Probleme pentru Halep cu glezna: “E imposibil sa se recupereze” (video)

Simona Halep a analizat la rece starea ei fizica dupa epuizantul meci cu Lauren Davis din turul 3 al Australian Open.

Dupa ce in declaratia oferita imediat dupa meci a spus ca este “aproape moarte” si ca nu mai simte nimic, la conferinta de presa a revenit cu impresii suplimentare.

Intrebata despre starea gleznei piciorului stang, Halep a spus ca semnele nu sunt deloc bune.

“E inflamata si simt durerea. Nu e recuperata. E imposibil sa se recupereze. Cred ca maine va fi mai rau, dar o sa trag de mine si vad ce se intampla”, a spus Halep.

Aceasta a intarziat la conferinta de presa, dar si-a cerut scuze jurnalistilor prezenti.

“Am facut masaj, de aceea am intarziat, imi cer scuze. Sunt obosit, dar pozitiva pentru ca am castigat. Daca pierdeam astazi, as fi foarte trista. Acum insa am energie si ganduri bune. A fost greu. N-am mai jucat un asemenea meci. A avut trei mingi de meci, dar am continuat sa joc, sa cred ca nu e terminat. Am dat tot ce am avut mai bun si sunt foarte mandra ca am putut sta acolo”, a adaugat numarul unu mondial.

Halep a trecut de Lauren Davis, cu 4-6, 6-4, 15-13, la capatul a 3 ore si 45 de minute. Doar setul decisiv a avut 142 de minute.

Cele doua au egalat recordul de game-uri pentru un meci feminin in competitia de la Australian Open (48) care data din 1968.

Simona Halep joaca luni impotriva japonezei Naomi Osaka, cea care a eliminat-o in turul trei pe reprezentanta gazdelor Ashley Barty.



Probleme pentru Halep cu glezna: “E imposibil sa se recupereze” (video)