Australian Open

O noua problema pentru Novak Djokovic. Va fi anchetat pentru o posibila intrare ilegala in Spania

Sursă foto: https://twitter.com/DjokerNole/

Guvernul spaniol s-a sesizat pe fondul scandalului in mijlocul caruia se afla Novak Djokovic si intentioneaza sa deschida o ancheta cu privire la modul in care jucatorul sarb a intrat in Spania.

Postul de radio COPE, citat de L'Equipe, anunta ca oficialii executivului de la Madrid vor sa se asigure ca Novak Djokovic a respectat toate procedurile legale in vigoare pe timpul pandemiei de covid cand a aterizat la Malaga pe 31 decembrie.

Djokovic s-a antrenat in orasul andaluz pana pe 4 ianuarie, cand a plecat spre Australia cu escala in Dubai.

Testat pozitiv cu Sars-Cov-2 pe 16 decembrie, dupa spusele sale si din documentele prezentate in instanta de la Melbourne in procesul de anulare a vizei, Djokovic a continuat sa-si desfasoare activitatile programate fara niciun fel de retinere.

A recunoscut-o chiar si el intr-o postare tip spovedanie pe Instagram ca a fost "o eroare de judecata" sa procedeze asa, stiind ca are covid.

In urma cu doar cateva zile, cand scandalul de la Antipozi era in floare, autoritatile spaniole au iesit spunand ca n-au avut niciodata cunostinta despre intrarea in tara lor a lui Djokovic si ca nu exista nicio inregistrare despre aceasta.

Un amanunt ce starneste curiozitate, vorbind de o tara precum Spania si despre un sportiv de talie mondiala care putem banui ca a zburat cu o cursa de linie intre Belgrad si Malaga, si nu cu vreun avion privat eventual pe sub radare.



O noua problema pentru Novak Djokovic. Va fi anchetat pentru o posibila intrare ilegala in Spania