Australian Open

Novak Djokovic continua la Australian Open. Un francez venit din calificari l-a tinut pe teren peste 3 ore! Sarbul a cerut evacuarea unui spectator turbulent: "Vrea sa ma scoata din sarite"

Sursă foto: https://twitter.com/lessportsplus

Fostul lider mondial Novak Djokovic s-a calificat in turul al treilea la Australian Open dupa un meci de patru seturi.

Novak Djokovic l-a invins pe francezul Enzo Couacaud (27 ani / 190 ATP) dupa un meci de trei ore si patru minute, cu 6-1, 6-7 (5), 6-2, 6-0.

Dupa un set secund intins pe durata a 74 de minute, Couacaud n-a mai reusit sa tina pasul cu Djokovic. Sarbul a mai cedat doar doua game-uri pana la finalul intalnirii.

"Am avut de toate in acest meci. Couacaud merita tot respectul pentru jocul facut", a declarat Djokovic la interviul acordat dupa meci.

O partida in care Djokovic a avut un moment in care s-a certat cu arbitrul din cauza unui arbitru despre care sarbul a sustinut ca ar fi fost sub influenta alcoolului.

Francezul a reusit nu mai putin de 63 de puncte direct castigatoare, in timp ce Djokovic s-a oprit la 36.

Djokovic a comis o dubla greseala, dupa ce a fusese deranjat de un grup de spectatori.

Sarbul a oprit meciul si s-a adresat arbitrului din scaun: "Tu l-ai auzit de zece ori, eu de cincizeci de ori. Nu a venit aici pentru tenis, m-a provocat inca de la prima minge. Vrea sa ma scoata din minti".

"De ce nu chemi paza sa-l scoata din stadion?", a mai solicitat Djokovic.

Unul dintre oamenii de ordine a mers in directia indicata de sarb si a discutat cu spectatorul cu pricina.

In alta ordine de idei, Djokovic il va intalni pe bulgarul Grigor Dimitrov, al 27-lea favorit.

Dimitrov l-a invins in turul secund pe sarbul Laslo Djere, cu 6-3, 6-2, 6-0.



Novak Djokovic continua la Australian Open. Un francez venit din calificari l-a tinut pe teren peste 3 ore! Sarbul a cerut evacuarea unui spectator turbulent: "Vrea sa ma scoata din sarite"