Australian Open

Nebunie la Australian Open. Meci din turneul feminin incheiat la ora locala 3:12 AM

Sursă foto: https://twitter.com/ReemAbulleil/

Ziua a patra de la Australian Open a inceput la ora locala 11 joi si s-a incheiat la ora 3 si 12 minute vineri cu un meci maraton de doua ore si 42 de minute intre Garbine Muguruza si Johanna Konta.

In cele din urma Muguruza s-a impus, cu 6-4, 6-7 (5), 7-5, si urmeaza sa o intalneasca in turul trei pe Timea Bacsinszky din Elvetia.

"Nu pot sa cred ca inca sunt oameni care se uita la noi la aceasta ora. Cui ii pasa de asta?", a spus Muguruza la interviul luat la cald.

Daca australienii au introdus din acest an o regula noua pentru a evita meciurile care se prelungeau foarte mult, introducand tiebreak in decisiv la simplu, pentru astfel de situatii de-a dreptul ridicole cu ore cand oamenii ar trebui sa doarma n-au luat inca nicio decizie.

La Wimbledon s-a aplicat in 2018 legea civila, care prevede ca niciun eveniment public sa nu de dispute dincolo de ora 1 AM.

Ne amintim cum partida dintre Roger Federer si Novak Djokovic a fost intrerupta si reluata a doua zi pe lumina naturala.Nebunie la Australian Open. Meci din turneul feminin incheiat la ora locala 3:12 AM