Australian Open

Nadal s-a trezit cu racheta furată de un copil de mingi la Australian Open

Faimos pentru că este cel mai perfecționist al tenisului, Rafael Nadal a fost vizibil afectat când un băiat de mingi de la Australian Open a fugit cu racheta sa.

Cap de serie numărul 1 în Australia, după ce a câștigat anul trecut când Djokovic nu a fost lăsat să joace, Nadal a pierdut setul al doilea de la debutul din 2023, dar l-a învins pe englezul Jack Draper cu 7-5 2-6 6-4 6-1, supraviețuind în fața unui tânăr de 21 de ani.

Dar meciul a fost oprit în primul set tensionat, când Nadal a mers să schimbe racheta, doar pentru a realiza că nu mai era acolo unde o lăsase, pe scaunul său de lângă teren.

Legenda spaniolă a rămas nedumerită și cu mâinile întinse înainte de a-i spune arbitrului de scaun „Am nevoie de rachetă înapoi”.

Se pare că Nadal a cerut să fie racordată o rachetă, dar băiatul de minge a luat-o și nu a mai adus-o înapoi.

Nadal s-a întors către arbitrul de scaun, spunând „băiatul de mingi mi-a luat racheta”, în timp ce și-a cerut scuze pentru întârziere.

Spaniolul a scos o altă rachetă din geantă și a continuat jocul din primul set.

Nu a fost singura dată când jocul a fost oprit în meciul de deschidere al superstarului, acesta fiind derankat de ploaie.

Triumful său în patru seturi a fost cea de-a 77-a victorie în carieră în Australia, în timp ce țintește un al treilea titlu la Australian Open.



Nadal s-a trezit cu racheta furată de un copil de mingi la Australian Open