Australian Open

Andy Murray cu lacrimi in ochi inaintea Australian Open. Ar putea fi ultimul sau turneu din cariera

Sursă foto: twitter.com/atp_tour

Ajuns pe locul 230 mondial, fostul lider ATP britanic Andy Murray a avut un moment de maxima emotie la o conferinta de presa dinaintea Australian Open.

Britanicul a dezvaluit ca nu se simte grozav si ca are inca dureri la sold dupa operatia la care a fost supus in urma cu un an. Murray a inceput sa planga si a parasit sala de conferinta pentru a-si reveni.

“Nu ma simt bine. Am dureri mari de 20 de luni si am facut tot ce se putea pentru a nu mai avea dureri la sold, dar nu m-a ajutat prea mult. Sunt mai bine decat eram acum sase luni, dar inca am dureri mari”, a spus Murray.

“In decembrie am vorbit cu echipa mea si le-am spus ca nu mai pot continua astfel. Am nevoie sa inchei, pentru ca joc fara sa am idee cand va inceta durerea”, a mai declarat Murray.

Acesta isi propusese sa mai joace pana la Wimbledon si sa se retraga dupa turneul londonez, dar nu crede ca poate ajunge pana acolo si ca exista o sansa mare ca Australian Open sa fie ultimul sau turneu din cariera!

Andy Murray are 31 ani si a detinut prima pozitie in clasamentul mondial mai multe luni intre 2016 si 2017.Andy Murray cu lacrimi in ochi inaintea Australian Open. Ar putea fi ultimul sau turneu din cariera