Australian Open

Mihaela Buzarnescu s-a intors multumita de la Australian Open

Sursă foto: twitter.com/MikiBuzarnescu

Eliminata inca din primul tur de Venus Williams, dupa ce a servit pentru castigarea meciului, Mihaela Buzarnescu s-a declarat multumita de evolutia sa in primul turneu de Mare Slem al anului.

“Am reusit sa ma misc foarte bine, asa cum reuseam si anul trecut. Sunt foarte multumita”, a spus Buzarnescu la sosirea in Romania.

Desi are opt infrangeri la rand si n-a invins inca pe nimeni in acest an, Buzarnescu este optimista in ceea ce priveste evolutiile sale viitoare si partida pe care Romania o va disputa in deplasare cu Cehia, in Fed Cup.

“Trebuie sa ne adaptam, chiar daca jucam in deplasare, si sper sa obtinem un rezultat bun”, a opinat Buzarnescu.

Cehia are doua jucatoare calificate in semifinalele de la Australian Open, Petra Kvitova si Karolina Pliskova. Cele doua ar putea disputa finala turneului de la Melbourne cu numarul unu mondial pe masa.

Pana la confruntarea cu Cehia, Buzarnescu ar fi trebuit sa joace saptamana viitoare la Hua Hin, turneul thailandez aflat la prima editie. APe tabloul principal de la Hua Hin sunt prezente, printre altele, Garbine Muguruza, Su-Wei Hsieh si noua senzatie din Ucraina Dayana Yastremska.



Mihaela Buzarnescu s-a intors multumita de la Australian Open