Australian Open

Maria Sharapova o trimite acasa pe Caroline Wozniacki

Sursă foto: twitter.com/australianopen

Detinatoare a trofeului de la Australian Open, daneza Caroline Wozniacki a fost eliminat, joi, in faza turului al treilea la primul turneu de Mare Slem al anului.

Wozniacki a fost invinsa de Maria Sharapova intr-unul dintre cele mai asteptate meciuri ale acestei faze a competitiei, cu 6-4, 4-6, 6-3.

Un duel al fostelor campioane transat de Sharapova, cap de serie 30, o jucatoare care in optimi va juca impotriva numarului unu australian Ashleigh Barty.

Pana la meciul cu Wozniacki din turul trei Sharapova, campioana din 2008, cedase doar trei game-uri in primele doua partide la Australian Open.

Wozniacki a inceput tare intalnirea si a condus in primul set, cu 4-1, dupa care Sharapova a avut o serie impresionanta de cinci game-uri la rand castigand in extremis setul inaugural.

Aparitia ploii a determinat inchiderea acoperisului inaintea de startul setului secund, iar Wozniacki a profitat de noile conditii distantandu-se la 3-0 cu break in fata.

Sharapova a egalat scorul dupa o noua serie de game-uri la rand, insa daneza a avut puterea a trimita partida in decisiv.

La 3-3 in decisiv Sharapova a trimis doua retururi impecabile pentru a-si face rost de doua mingi de break. Wozniacki le-a salvat pe amandoua, dar un rever al rusoaicei i-a adus acesteia o noua sansa de break.

A fost momentul hotarator care a inclinat balanta in favoarea campioanei din 2018 dupa doua ore si 24 de minute.



Maria Sharapova o trimite acasa pe Caroline Wozniacki