Australian Open

Magazin Australian Open: Serena bate un record, Emotii mari pentru Na Li, Lovitura fabuloasa a lui Kyrgios (video)

Serena Williams a adunat la Australian Open cele mai multe meciuri dintre toate concurentele prezente vreodata pe terenurile de la Melbourne, dupa calificarea de vineri dimineata in turul 4.

De cinci ori campioana aici, Serena a castigat vineri dimineata cu 6-3, 6-3 in fata Danielei Hantuchova, in turul 3 de la Australian Open.

Ea egalase in turul al doilea recordul de 60 de victorii al lui Margaret Court, iar acum are 61, cea mai mare cifra de la Melbourne.

Tot vineri, Serena a egalat recordul de prezente de pe tabloul principal detinut de Lindsay Davenport, cu 69. Asta inseamna ca duminica Williams isi va trece in palmares un nou record, devenind cu 70 de partide jucatoarea cu cele ma multe meciuri la Melbourne.

Americanca o va intalni in turul 4 pe invingatoare din meciul Sam Stosur - Ana Ivanovic.

Emotii mari pentru Na Li
A patra favorita Na Li, finalista din 2011 si2013, a fost la un pas sa fie eliminata de Lucie Safarova. Meciul s-a incheiat 1-6 7-6 6-3 pentru jucatoarea din China. Ajunsa in tie-break in setul al doilea, ea l-a castigat cu 7-2 pentru ca apoi sa ia setul al treilea fara probleme.

Lovitura fabuloasa a lui Kyrgios
Australianul Kyrgios a oferit una dintre loviturile turneului, pacat ca s-a accidentat si a trebuit sa abandoneze.



Magazin Australian Open: Serena bate un record, Emotii mari pentru Na Li, Lovitura fabuloasa a lui Kyrgios (video)