Australian Open

Game cu Game Sorana Cirstea in turul 3 la Australian Open

Sursă foto: twitter.com

Am transmis in aceasta pagina live text meciul pe care Sorana Cirstea l-a sustinut, vineri, in turul 3 la Australian Open impotriva americancei Alison Riske. Meciul a putut fi urmarit cu streaming live si pe Betano TV.

FINAL Cirstea - Riske 6-2, 7-6 (-2)

SET 2, 7-6 Victorie pentru Sorana Cirstea si calificare in optimile de finala unde va juca impotriva invingatoarei meciului Garbine Muguruza - Anastasija Sevastova.

SET 2, 6-6 BREAK la zero obtinut de Cirstea si aceasta face gestul devenit deja marca inregistrata cu pumnul strans si strigatul "Haide!". Avem tie-break!

SET 2, 5-6 BREAK reusit de Riske intr-un moment de cumpana al setului secund. Un retur fabulos reusit de americanca la 40-15 care o lasa pe Sorana fara reactie.

SET 2, 5-5 Prea usor iroseste Cirstea un forehand la 40-15 pentru adversara si suspansul se prelungeste in acest set.

SET 2, 5-4 Cirstea revine la conducere dupa un nou game solid in care a servit foarte bine. Fondul sonor continua sa fie asigurat de cei cativa fani ai conationalei noastre.

SET 2, 4-4 Riske reactioneaza si isi castiga game-ul de serviciu. Se schimba mingile chiar inainte ca Sorana sa serveasca.

SET 2, 4-3 Game la zero obtinut de Cirstea pe propriul serviciu. Jucatoarea noastra revine fabulos de la 1-3 si pune o mare presiune pe adversara. Riske va servi pentru a ramane in meci.

SET 2, 3-3 BREAK reusit de Sorana si aceasta revine in set. Totul a pornit de la un voleu ratat de Riske la 15-30, dupa care americanca a comis o dubla greseala.

SET 2, 2-3 Cirstea supravietuieste unui game foarte disputat in care a salvat minge de break.

SET 2, 1-3 Incep sa se inmulteasca erorile nefortate in dreptul Soranei. Doua comise numai in prelungirile acestui game, una pe forehand si o alta pe rever. Riske ia distanta pe tabela cu un break avans.

SET 2, 1-2 Forehand trimis afara de Cirstea si Riske valorifica prima ei sansa de break preluand in premiera conducerea in acest meci.

Primul set adjudecat de Cirstea

SET 2, 1-1 Riske egaleaza dupa un game in care Sorana a ratat un smash din apropierea fileului la 15-0 pentru ea. Americanca a reusit doua puncte direct castigatoare prin care a capatat incredere.

SET 2, 1-0 Sorana incepe setul al doilea cu un game solid pe propriul serviciu.

SET 1, 6-2 Cirstea obtine al doilea break si cu acesta pune capat primului set dupa 35 de minute. Un prim act in care Riske nu a avut nicio sansa de break, iar Cirstea a fost superioara la loviturile castigatoare (13-6).

SET 1, 4-1 Game extrem de disputat pe serviciul Soranei. Aceasta inchide jocul la 40-30 si o tine in continuare pe Riske la respect. Nicio sansa de break pentru sportiva din Statele Unite.

SET 1, 3-1 Riske pune primul game pe tabela in dreptul ei dupa o lupta stransa pana la 40-30.

SET 1, 3-0 Inceput perfect de meci pentru Sorana. Aceasta isi castiga al doilea game de serviciu si se distanteaza pe tabela.

SET 1, 2-0 Cirstea reuseste primul break al meciului la chiar prima oportunitate de acest fel.

8:48 A inceput meciul cu Sorana la serviciu. Game la zero castigat de jucatoarea noastra.

8:45 Jucatoarele au iesit la incalzirea dinaintea startului partidei.

8:35 Meciul va incepe in cateva minute, dupa ce pe terenul doi tocmai s-a incheiat disputa dintre Zverev si Jaziri cu victoria primului.

Meciul dintre Cirstea si Riske este programat ultimul pe terenul numarul 2 de la Melbourne Park si potrivit estimarilor noastre va incepe undeva dupa ora 8:30 a diminetii de vineri.

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit de trei ori, iar Cirstea a castigat doua dintre dispute, ambele pe hard.

Mai multe amanunte despre confruntarea Cirstea - Riske aici.



Game cu Game Sorana Cirstea in turul 3 la Australian Open