Australian Open

Asa am trait Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open

Sursă foto: https://twitter.com/ElaineBucko/

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le-a adus fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video

Australian Open - Optimi SET 1 SET 2 SET 3
Simona Halep (ROU) 1 6 4
Serena Williams (SUA) 6 4 6

SET 3, 4-6 Serena inchide meciul din prima sansa. Mingea Simonei a iesit afara, dar jucatoarea noastra paraseste competitia cu fruntea sus. O evolutie demna de un numar unu mondial!

SET 3, 4-5 Game la zero pentru Halep, dar a parut ca Serena se pastreaza pentru game-ul in care va avea serviciul.

SET 3, 3-5 Serena isi castiga serviciul si are prima optiune la castigarea meciului. Halep va servi pentru a pastra suspansul.

SET 3, 3-4 Halep a servit pentru game la 40-30, dar n-a reusit sa inchida jocul. S-a ajuns in prelungiri unde, pe fondul unor mingi mai scurte de la Simona, Williams a facut din nou pasul in fata agresiv reusind break-ul.

SET 3, 3-3 Minge de break pentru Halep pe care jucatoarea noastra o rateaza. Game-ul se prelungeste si este castigat in cele din urma de Serena la mare lupta dupa aproape 10 minute. Halep a ratat trei mingi de break in acest game.

SET 3, 3-2 "Nu te supara, eu sunt numarul unu mondial", pare a-i spune Simona adversarei de peste ocean. Inca un game la zero in dreptul jucatoarei noastre. Este al treilea game consecutiv in care jucatoarea la primire n-a reusit vreun punct!

SET 3, 2-2 Serena raspunde cu un game alb incheiat cu serviciu as.

SET 3, 2-1 Game la zero de serviciu pentru Halep. Aceasta arata ca Halep este jucatoarea care domina jocul in aceste momente.

SET 3, 1-1 Serena scoate un strigat de usurare dupa castigarea acestui game la avantaje, semn ca americanca simte din plin presiunea meciului.

SET 3, 1-0 Halep se vede condusa dupa ce a avut 40-15. Se apara fabulos si salveaza minge de break! Halep conduce punctele, este jucatoarea cu initiativa si o obliga pe Serena la o defensiva prelungita.

SET 2, 6-4 Minge de set Halep dupa un rever castigator in lungul liniei. Simona tine mingea in teren, schimbul este prelungit si Serena trimite afara. Halep e dezlantuita!

SET 2, 5-4 Prima minge de serviciu e in teren si Halep inchide game-ul cu lovitura castigatoare. Serena va servi pentru ramanerea in set. Doar doua erori nefortate comise de Halep in acest set al doilea si 11 puncte direct castigatoare.

SET 2, 4-4 Inca un as gasit de Serena Williams intr-un moment hotarator al game-ului, la 40-30.

SET 2, 4-3 Excelent si raspunsul Simonei, cu as la 40-15, dupa ce Williams se aratase frustrata de cateva ratari si o minge care i-a cazut in teren dupa intalnirea cu banda fileului.

SET 2, 3-3 Raspunde si Serena cu un game solid de serviciu incheiat cu un as, al patrulea in meci.

SET 2, 3-2 Game la zero adjudecat de Halep, un game in care a servit de fiecare data cu prima minge.

SET 2, 2-2 Halep isi ia inapoi break-ul. Doar al doilea game obtinut de Simona pe serviciul advers in acest meci.

SET 2, 1-2 Retur castigator gasit de Serena in lungul liniei. Primul break al setului si americanca trece in fata.

SET 2, 1-1 Game la zero pentru Serena pe propriul serviciu.

SET 2, 1-0 Halep isi castiga primul game de serviciu, dupa ce a revenit de la 15-30. Minge in contre pied castigata de Halep cu forehand in diagonala terenului.

10:42 A inceput setul secund cu Halep la serviciu.

SET 1, 1-6 Serena inchide setul cu un as dupa 20 de minute. In afara break-ului la zero obtinut in chiar primul game, Halep n-a reusit absolut nimic.

SET 1, 1-5 Alte doua puncte de break pentru Serena. Aceasta trimite in fileu cu reverul, dar la a doua incercare gaseste returul castigator. Inca un break!

SET 1, 1-4 Dupa un inceput promitator pentru Halep, lidera mondiala nu gaseste raspuns la jocul Serenei. Americanca isi castiga serviciul si se distanteaza pe tabela.

SET 1, 1-3 Doua mingi usoare gresite de Halep si Serena isi trece in cont un nou break. Deja trei game-uri la rand in dreptul americancei.

SET 1, 1-2 Serena serveste puternic la 40-30 si trece in fata pe tabela. Este primul game de serviciu reusit in acest meci.

SET 1, 1-1 Prima dubla si pentru Halep, iar Serena se desprinde la 40-0 pe serviciul advers. Halep salveaza doua puncte, dar Williams face pasul in fata si o scoate din teren pe Halep. Rebreak!

SET 1, 1-0 Inceput perfect de meci pentru Halep, cu trei mingi de break. Dubla greseala comisa de Serena. Break Halep.

10:19 Incepe meciul cu Serena la serviciu, jucatoare care a primit un avertisment pentru intarzierea startului meciului.

10:12 Cele doua jucatoare au iesit la incalzire.

Simona Halep si Serena Williams s-au mai intalnit de noua ori pana acum. Jucatoarea din Statele Unite s-a impus de opt ori.

Singura victorie a Simonei a fost obtinuta la Turneul Campioanelor din Singapore in 2014 cand, in faza grupelor, Halep i-a administrat un sever 6-0, 6-2 Serenei.

De atunci Halep a pierdut urmatoarele sase meciuri disputate contra americancei, ultima oara in 2016 la US Open, in sferturi. A fost atunci un meci de trei seturi.

Adunat, Serena Williams a petrecut putin sub trei ore pe teren. Meciul cu Maria s-a incheiat dupa doar 49 de minute, contra lui Bouchard partida a avut o ora si zece minute, iar cu Yastremska sapte minute peste o ora.

Prin comparatie, Simona Halep a doua meciuri de peste doua ore in primele doua runde. In total, Halep a jucat in acest an aproape sase ore, adica dublu fata de Serena Williams.



Asa am trait Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open