Australian Open

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Australian Open

Sursă foto: https://twitter.com/Simona_Halep

Simona Halep a inchis ziua de joi pe arena centrala Rod Laver impotriva braziliencei Beatriz Haddad Maia.

FINAL Halep - Haddad Maia 6-2, 6-0


SET 2, 6-0 Halep inchide meciul cu break si ajunge in turul 3 dupa o evolutie care ne da sperante pentru o prezenta in fazele superioare la Australian Open 2022.

SET 2, 5-0 Game adjudecat la 30 de Halep si lui Haddad Maia i-au mai ramas putine optiuni in acest meci.

SET 2, 4-0 Halep trece peste doua erori nefortate la rand si revine de la 30-40 reusind break-ul, al doilea in acest set, cu forehand castigator pe contre pied.

SET 2, 3-0 Doua duble greseli comise in acest game n-au impiedicat-o pe Halep sa-si castige pana la urma game-ul.

SET 2, 2-0 Sapa in continuare Halep la temelia incredirii lui Haddad Maia si brazilianca cedeaza break-ul fiind fara raspuns (6-15 raportul erorilor nefortate).

SET 2, 1-0 Game la zero obtinut de Halep pe propriul serviciu. In primul set a pierdut doar patru puncte cand s-a aflat la serviciu. Dezarmant pentru orice adversar aflat de cealalta parte a fileului.

SET 1, 6-2 Halep o prinde din nou pe Haddad Maia pe contre pied si trece in fata punand presiune pe adversara. Halep inchide primul set la prima sansa aparuta cu break. Va incepe setul secund la serviciu.

SET 1, 5-2 Primul game de serviciu in care Halep a avut presiune. La 0-15 a lovit castigator pe contre pied, dupa care a avut un strigat de eliberare spre loja apropiatilor ei. Halep a facut pasul in fata la fileu si a inchis game-ul cu voleu castigator.

SET 1, 4-2 Haddad Maia isi face serviciul de aceasta data fara vreo emotie si ramane la un break in spatele Simonei.

SET 1, 4-1 Halep ramane in controlul partidei si nu lasa niciun punct in acest al treilea game de serviciu.

SET 1, 3-1 Trei mingi de break ratate de Halep in acest game adjudecat pana la urma de brazilianca. Un game care ii poate da incredere lui Haddad Maia.

SET 1, 3-0 Un singur punct cedat de Halep in acest al doilea game de serviciu. Pana acum un inceput dominat autoritar de a 14-a favorita.

SET 1, 2-0 Halep a deschis cu rever castigator in lung de linie pe o contra. Au urmat insa doua retururi afara trimise de Simona. Jucatoarea noastra a obtinut in cele din urma break-ul din a doua incercare, dupa o minge trimisa de adversara in fileu.

SET 1, 1-0 Primul game al meciului ii revine Simonei. La 30-30 a reusit o lovitura castigatoare pe forehand in diagonala.

13:37 A inceput meciul cu Halep la serviciu.

Cotata cu sansa a 14-a la castigarea Australian Open, Simona Halep intalneste o brazilianca aflata in prezent pe locul 83 in ierarhia mondiala.

In varsta de 25 de ani, Haddad Maia n-a urcat in cariera mai sus de locul 58 WTA.

Halep si Haddad Maia s-au mai intalnit o data pana acum, jucatoarea din tara noastra impunandu-se la Wimbledon, in 2017. Halep a castigat in doua seturi, 7-5, 6-3.

Sezonul 2022 a inceput cum nu se poate mai bine pentru Halep, fosta lidera mondiala castigand toate meciurile disputate pana acum (6-0).

Halep a castigat turneul Melbourne Summer Set 1 si la Australian Open a invins-o in doua seturi pe poloneza Magdalena Frech (6-4, 6-3).

Haddad Mai a pierdut in primul tur la Melbourne Summer Set si la Sydney, la acesta din urma trecand doua tururi de calificare.

In primul tur la Australian Open brazilianca a eliminat-o pe Katie Volynets din SUA, dupa ce a revenit de la set pierdut.

Haddad Maia n-a trecut mai sus de turul 2 la Australian Open in precedentele doua aparitii pe tabloul principal.



Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Australian Open