Australian Open

Asa am trait Simona Halep - Anett Kontaveit in sferturi la Australian Open

Sursă foto: https://twitter.com/ViralNewsNow1

In noaptea de marti spre miercuri Simona Halep a jucat pentru un loc in semifinalele de la Austalian Open.

Australian Open - Sferturi SET 1 SET 2 SET 3
Simona Halep (ROU) 6 6  
Anett Kontaveit (EST) 1 1  

SET 2, 6-1 Halep inchide meciul cu serviciu as, al cincilea reusit in aceasta partida perfecta de doar 53 de minute.

SET 2, 5-1 Kontaveit intrerupe seria de unsprezece game-uri la rand obtinute de Halep. Joc la zero adjudecat de sportiva din Estonia.

SET 2, 5-0 Halep serveste in continuare uluitor (75% cu prima minge) si nu-i lasa adversarei nicio sansa. La un game de victorie si calificarea in semifinale.

SET 2, 4-0 Al zecelea game la rand obtinut de Halep. Un nou break in dreptul jucatoarei noastre care se apropie cu pasi mari de victorie.

SET 2, 3-0 Inca un game de serviciu in care Halep revine dupa ce este condusa (15-30). Incepuse cu o dubla greseala, prima din meci, dar apoi si-a revenit terminand cu doua servicii castigatoare.

SET 2, 2-0 Nivel fabulos impus de Halep si vine primul break al setului. Prin evolutia din acest meci Halep aminteste de ce a jucat la Wimbledon in 2019.

SET 2, 1-0 Halep revine de la 15-30 si castiga primul game de serviciu in acest set secund.

SET 1, 6-1 Doua mingi de break si set pentru Halep. Prima anulata de Kontaveit dupa un schimb prelungit, dar la a doua Halep inchide dupa un forehand care a facut ravagii in terenul advers. Un prim set perfect pentru Simona Halep care e la un pas de calificarea in semifinale.

SET 1, 5-1 Fabulos serveste Simona Halep si anuleaza prima minge de break a lui Kontaveit.

SET 1, 4-1 Kontaveit revine de la 0-40, dar nu poate tine ritmul cu Halep in schimburile din ce in ce mai tari. Al doilea break reusit de Simona.

SET 1, 3-1 Halep gaseste asul la 30-30 intr-un moment important. Urmeaza un punct intens controlat de Simona si pana la urma Kontaveit greseste.

SET 1, 2-1 Dupa trei mingi de game ratate de Kontaveit vine primul break al meciului si este obtinut de Halep.

SET 1, 1-1 Replica Simonei nu intarzie sa apara. Serviciu as (15-0), apoi inca un punct solid si doua sanse de 1-1. A doua minge in teren si Kontaveit returneaza in fileu. Se joaca repede in acest debut de partida.

SET 1, 0-1 Kontaveit isi castiga serviciul la zero. Simona n-a reusit sa puna vreo problema in acest game de retur.

2:13 Incepe meciul cu Kontaveit la serviciu.

2:05 Cele doua jucatoare patrund pe teren.


Meciul dintre Simona Halep si Anett Kontaveit din Estonia va fi live text in aceasta pagina, miercuri dimineata cu incepere de la ora 2:00.

Kontaveit, locul 31 mondial, a eliminat-o in optimi pe poloneza Iga Swiatek, cu 6-7 (4), 7-5, 7-5.

Halep si Kontaveit s-au mai intalnit de doua ori pana acum, de fiecare data a castigand Simona, la Miami si Roma in 2017.

Ambele victorii au fost obtinute in minimum de seturi.

Kontaveit se afla la cea mai buna performanta din cariera la Australian Open, unde avea o optime de finala in 2018, an in care Halep disputa finala.



Asa am trait Simona Halep - Anett Kontaveit in sferturi la Australian Open