Australian Open

Asa am trait: Nadal contra Dimitrov pentru finala la Australian Open. Un meci de aproape 5 ore!

Sursă foto: twitter.com

Rafael Nadal si Grigor Dimitrov au jucat vineri pentru calificarea in finala de la Australian Open.

LIVE Nadal - Dimitrov 6-3, 5-7, 7-6 (5), 6-7 (4), 6-4

SET 5, 6-4 Nadal castiga din a treia incercare si revine in finala de la Australian Open. Vom avea un meci epic, duminica, intre Roger Federer si Rafa Nadal, doi titani ai tenisului.

SET 5, 5-4 BREAK Nadal! Fileul a intervenit in disputa apriga a celor doi si i-a scos o minge afara lui Dimitrov. In punctul urmator Nadal ataca furibund si face punctul cu forehandul in lung de linie.

SET 5, 4-4 Ce game face Nadal! Condus cu 40-15 pe propriul serviciu, spaniolul declanseaza ofensiva totala si ataca toate punctele la fileu. Patru puncte obtinute la rand pentru egalitate pe tabela.

SET 5, 3-4 Dimitrov reuseste doua lovituri senzationale pe linie si ramane in fata lui Nadal. Spaniolul a avut sansa lui la 30-30 de a pune presiune pe serviciul lui Grigor.

SET 5, 3-3 Game la zero reusit de Nadal pe propriul serviciu. Meciul intra in zona de rezistenta fizica si de cine cedeaza primul.

SET 5, 2-3 Dimitrov salveaza o alta minge de break si ramane la conducere in acest decisiv pe muchie de cutit.

SET 5, 1-1 Este randul lui Nadal sa apere cu dintii doua mingi de break ale lui Dimitrov. Bulgarul reusise un rever senzational in coltul terenului.

SET 5, 0-1 Trei mingi de break salveaza Dimitrov intr-un game urias intins pe durata a 13 minute.

SET 4, 6-7 Dimitrov forteaza trimiterea meciului intr-un decisiv deschis oricarui rezultat dupa un set patru in care si-a controlat excelent serviciul.

SET 4, 6-6 Cei doi merg cap la cap pana in tie-break, al doilea al meciului.

SET 3, 7-6 Nadal revine la conducere dupa un tie-break aprig disputat in care a condus cu 4-2 inainte de a se vedea egalat la cinci. Dimitrov si-a pierdut primul rabdarea si a trimis in fileu la mingea de set avuta de Nadal.

SET 3, 6-6 Spaniolul si-a mentinut serviciul, astfel ca setul va fi decis in urma unui tie-break.

13:25 Partida a fost reluata cu Nadal la serviciu.

13:23 Meciul este oprit inainte ca Nadal sa serveasca pentru ramanerea in set la 6-5 pentru Dimitrov. Un spectator a acuzat o stare de rau si a fost nevoie de interventia personalului medical.

SET 3, 3-3 Dimitrov isi recupereaza break-ul cedat anterior si reface echilibrul pe tabela dupa un game extrem de disputat.

Dimitrov revine in meci

SET 2, 5-7 Bulgarul are nervii mai tari si inchide setul dupa 63 de minute cu break.

SET 2, 5-5 Setul intra in prelungiri dupa ce Nadal a reusit al doilea re-break consecutiv salvand nu mai putin de 4 mingi de set! Spaniolul mai reusise un break la 3-4, dar si-a pierdut game-ul urmator de serviciu si Dimitrov a condus cu 5-3.

SET 2, 1-3 Dimitrov castiga la zero pe serviciul lui Nadal si obtine primul sau break in acest meci.

Primul set in contul lui Nadal

SET 1, 6-3 Primul set ii revine spaniolului la un break diferenta.

SET 1, 5-2 Game la zero castigat de Nadal pe propriul serviciu. Nimic de facut din partea lui Dimitrov in aceste conditii.

SET 1, 3-1 Primul break al meciului este reusit de Nadal. Acesta rupe echilibrul si se distanteaza pe tabela.

SET 1, 1-0: Nadal are de munca inca din primul game al meciului pe care l-a castigat la mare lupta, nu inainte de a fi salvat doua sanse de break.



Asa am trait: Nadal contra Dimitrov pentru finala la Australian Open. Un meci de aproape 5 ore!