Australian Open

Asa am trait Halep - Pliskova in sferturi la Australian Open

Simona Halep a intalnit-o pe Karolina Pliskova in sferturile de finala de la Australian Open, miercuri dimineata, cu incepere de la ora 6:00 a diminetii. Click pentru imagini video live

FINAL Halep - Pliskova 6-3, 6-2

SET 2, 6-2 Minge de meci pentru Halep! Pliskova trimite in fileu si Simona Halep se califica in premiera intre cele mai bune patru jucatoare la Australian Open.

SET 2, 5-2 Halep se distanteaza la 40-0 pe serviciul sau, moment in care Pliskova rupe ritmul cu o scurta castigatoare. Halep forteaza pe al doilea serviciu mult in exterior si Pliskova returneaza afara. Un game foarte important adjudecat de Simona.

SET 2, 4-2 Doua mingi de break pentru Halep, ambele ratate. Dupa o ora si 4 minute Pliskova reuseste primul as, apoi al doilea la rand si inchide game-ul.

SET 2, 4-1 Game de serviciu adjudecat de Halep cu un singur punct cedat. O ora de la primul serviciu.

SET 2, 3-1 Pliskova salveaza minge de break si intrerupe seria lui Halep cu un rever castigator in lung de linie.

SET 2, 3-0 Complet destabilizata moral Pliskova isi pierde busola si trimite un rever mult in afara terenului. Halep continua seria si ajunge la noua game-uri la rand. Aceasta dupa ce Pliskova a avut minge de 4-0 in primul set. Acel game prin care Halep revenea la 1-3 s-a dovedit decisiv pentru desfasurarea de pana acum a meciului.

SET 2, 2-0 Break reusit de Halep si jucatoarea noastra ajunge la opt game-uri consecutive!

SET 2, 1-0 Halep salveaza trei mingi de break si se mentine la conducere dupa al saptelea game la rand adjudecat.

SET 1, 6-3 Trei mingi de break si set pentru Halep. Prima este anulata de Pliskova cu o lovitura la care a inchis ochii si a lovit cum spun englezii "hit & hope", insa o dubla greseala a pus capat visului de revenire pentru cehoaica. Un prim set adjudecat de Halep in 38 de minute cu revenire de la 0-3 si sase game-uri la rand.

SET 1, 5-3 Halep isi castiga serviciul si ajunge la cinci game-uri la rand. Un singur punct cedat de lidera mondiala in ultimele doua game-uri de serviciu.

SET 1, 4-3 Break Halep dupa o lovitura fabuloasa cu reverul in lung de linie. Chiar si Cahill e surprins de reusita jucatoarei sale. Un game in care, la 40-40, fileul a tinut cu Simona.

SET 1, 3-3 Game la zero castigat de Halep pe propriul serviciu si putem rasufla usurati dupa inceputul debordant al cehoaicei.

SET 1, 2-3 Halep profita de primele mingi de break in acest meci si anuleaza avantajul obtinut anterior de Pliskova.

SET 1, 1-3 Halep se vede condusa de la 30-0 si salveaza o minge de break. Doua duble greseli comise de Halep in acest game pe care in cele din urma a reusit sa-l treaca pe tabela.

SET 1, 0-3 Start lansat de partida pentru Pliskova. Al treilea game in 10 minute. Halep a revenit de la 0-40, dar n-a fost suficient pentru a contesta puternicul serviciu al cehoaicei.

SET 1, 0-2 Halep cedeaza break-ul dupa un game in care a comis o dubla greseala si alte erori neprovocate.

SET 1, 0-1 Un prim game de peste cinci minute. Halep a revenit de la 15-40 si a fortat obtinerea break-ului. De doua ori s-a aparat Pliskova si in cele din urma a inchis game-ul.

7:02 Incepe meciul cu Pliskova la serviciu.

UPDATE 6:57 Tragerea la sorti este castigata de Pliskova, iar aceasta alege sa debuteze la serviciu.

UPDATE 6:54 Cele doua jucatoare sunt pregatite sa intre pe teren.

UPDATE 6:42 Chung il invinge pe Sandgren in trei seturi si ajunge in prima lui semifinala de Grand Slam. O victorie in trei seturi dupa 2 ore si 28 de minute.

Kerber o asteapta pe Halep in semifinalele Australian Open

UPDATE 6:08 Inca se afla in desfasurare meciul dintre Chung si Sandgren, cei mai surprinzatori sfert-finalisti de la Australian Open 2018. Chung are 2-0 la seturi in fata americanului.

Halep o conduce pe Pliskova cu 5-1 la intalniri directe, singura infrangere fiind suferita la Fed Cup.

Ultima data cele doua s-au intalnit in 2017 in semifinalele de la Roland Garros.



Asa am trait Halep - Pliskova in sferturi la Australian Open