Australian Open

Asa am trait Halep cu Davis in turul 3 la Australian Open. Un meci de aproape 4 ore!

Sursă foto: twitter.com/SMM_sportradio

Simona Halep a evoluat in turul 3 la Australian Open, sambata noapte de la ora 2:00 a Romaniei (n.r. - 11 la Melbourne) impotriva americancei Lauren Davis. Un meci urias de aproape 4 ore, cu trei mingi de meci salvate de Halep. Click pentru imagini video live

FINAL Halep - Davis 4-6, 6-4, 15-13


SET 3, 15-13 A 4-a oara in acest set decisiv Halep serveste pentru castigarea meciului. MINGE DE MECI HALEP LA 40-30!!! Primul serviciu nu intra, al doilea e moale, Halep rezista returului si Davis cedeaza prima. Minge afara, Halep e in optimi dupa un meci FABULOS.

SET 3, 14-13 Trei mingi de break pentru Halep!!! Retur fabulos reusit de Halep si Davis nu mai gaseste terenului.

SET 3, 13-13 Halep revine de la 15-30 si castiga game-ul cu un serviciu doi super liftat. Davis returneaza in fileu. Continua suspansul, cu primele semne de crampe la Halep.

TIMEOUT MEDICAL: O alta unghie i-a cedat lui Davis.

SET 3, 12-13 Incredibil ce se intampla. Halep revine de la 0-40 pe serviciul advers, conduce punctul, Davis e inghesuita in spate, dar minge pe care o trimite atinge banda si cade cativa centimetri in terenul Simonei. Aceasta priveste lung.

SET 3, 12-12 Halep isi tine serviciul fara probleme si arata o prospetime imbucuratoare.

SET 3, 11-12 Cinci mingi de break ratate de Halep. Game-ul se prelungeste la peste 9 minute si Davis scapa din nou in fata. Un set al doilea de doua ore fara doua minute pana acum.

TIMEOUT MEDICAL: Davis clar nu mai poate din cauza crampelor, dar acuza o problema la degetul mare al piciorului drept. Se pare ca lui Davis i-a cazut unghia, dar cum sa-ti cada unghia cand e evident ca abia te mai misti pe teren si nu sunt permise pauzele pentru crampe! Supervizorul turneului vine pe teren pentru a analiza situatia. Halep asteapta nerabdatoare ca partida sa fie reluata.

SET 3, 11-11 Trei mingi de meci pentru Davis, toate salvate de Halep. Apar crampele la jucatoarea americana. Halep rezista incredibil salvand trei mingi de meci. Davis e la capatul puterilor si abia se mai misca pe teren.

SET 3, 10-11 Davis inca o data la conducere cand se fac fix 3 ore de la primul serviciu. O statistica interesanta arata ca Davis a castigat 16 din cele 27 de schimburi mai lungi de noua mingi!

SET 3, 10-10 Halep face diferenta cu serviciul intr-un game in care din nou s-a ajuns la avantaje. Inca nicio minge de meci pana acum. La 40-40 jucatoarea noastra a servit al patrulea sau as in acest meci si in ce moment.

SET 3, 9-10 Game la zero obtinut de Davis pe propriul serviciu. Pentru prima data Halep da semne ca a trecut pe modul economic pentru conservarea energiei. Ne apropiem de trei ore de la primul serviciu.

SET 3, 9-9 Halep rezista cu serviciul dupa un game deloc usor decis la avantaje.

SET 3, 8-9 Patru mingi de break ratate de Halep intr-un game maraton. Incredibil rezista aceasta Davis si castiga game-ul dupa aproape 9 minute, cu patru mingi de break salvate. Halep va servi din nou sub presiunea de a ramane in meci.

SET 3, 8-8 Halep rateaza si aceasta a treia oportunitate de a inchide meciul, dupa ce revenise de la 0-30 cu o scurta care a rupt din nou ritmul.

SET 3, 8-7 Alte doua mingi de break pentru Halep dupa un forehand scapat afara de Davis. Americanca greseste inca o data, iar Halep va servi a treia oara pentru inchiderea meciului. Cahill isi pune mainile in cap. Tensiunea e maxima in aceste momente in cel mai tare meci de pana acum la Australian Open 2018.

SET 3, 7-7 Halep rezista cu bine presiunii si egaleaza cu game la zero pe propriul serviciu.

SET 3, 6-7 Presiunea se muta acum pe umerii Simonei care va servi pentru a ramane in meci. De doua ori si-a pierdut serviciul in game-urile precedente, cand a avut sansa de a inchide partida.

SET 3, 6-6 Davis rezista pentru a doua oara sub presiune si ramane in meci. Nu se joaca tie-break in decisiv.

SET 3, 6-5 Halep aduce un element de noutate pentru acest final pe muchie de cutit. Se foloseste de o scurta si o surprinde pe Davis. Doua mingi de break pentru Halep si acesta se produce. Inca o sansa pentru Halep de a inchide meciul pe serviciu.

SET 3, 5-5 Davis face break-ul cu arma principala a Simonei Halep: defensiva! Americanca tine mingea in teren pana greseste Halep. Din pacate Halep nu poate inchide meciul aici si se intra in prelungiri.

SET 3, 5-4 Doua mingi de break pentru Halep! Pe prima o salveaza cu serviciul, dar Halep obtine break-ul dupa un raliu in care a obligat-o din nou pe Davis sa greseasca prima. Halep va servi pentru calificarea in optimi.

SET 3, 4-4 Din ce moment de maxima presiune scapa Halep! Un game pe care il castiga la fix 2 ore de la primul serviciu. In continuare Davis ramane jucatoarea agresiva si care dicteaza punctele.

SET 3, 3-4 Halep o scapa pe Davis dupa mai multe erori nefortate si pierde avantajul pe care l-a avut la 3-1.

SET 3, 3-3 Patru mingi de break salvate de Halep in acest game pe care jucatoarea noastra il pierde pe mana ei dupa o eroare nefortata incredibila. Davis ramane in continuare jucatoarea care iese cu bine din schimburile lungi.

SET 3, 3-2 Halep controleaza meciul in aceste momente si raportul erorilor nefortate ajunge la 38-15 cu Davis in fata la acest capitol. Chiar si asa, Davis supravietuieste in acest game si tine aproape de Halep. Ramane un break diferenta.

SET 3, 3-1 Game la zero reusit de Halep pe propriul serviciu. Astfel sunt 9 puncte la rand obtinute de Halep.

SET 3, 2-1 Faza meciului! Halep ajunge in extremis la o scurta pusa de Davis, retrimite mingea peste fileu in racheta adversarei si aceasta rateaza incredibil voleu din cativa metri. Sunt trei mingi de break pentru Halep. Davis se prabuseste sub povara propriilor erori nefortate, iar Halep isi ia soarta in propriile maini. De acum depinde doar de serviciul sau pentru a face diferenta.

SET 3, 1-1 Halep isi pastreaza serviciul nu fara emotii insa. Davis ramane agresiva, dar Halep o obliga in doua randuri sa greseasca din pozitii favorabile. O dubla comisa de Halep si care a ramas fara rezultat pe tabela.

SET 3, 0-1 Davis raspunde la randul sau printr-un game de serviciu la zero. Trei forehand-uri la rand ratate de Halep!

SET 2, 6-4 Halep joaca inteligent si are trei mingi de set. Lidera mondiala se apara formidabil si inchide setul cu game la zero dupa 42 de minute. Davis se duce dirct la vestiare. Doar doua erori nefortate comise de Halep in setul secund. Impresionant!

SET 2, 5-3 Americanca isi castiga game-ul, dar Halep va servi pentru a trimite meciul in decisiv. In continuare ramane incomoda aceasta Davis care castiga majoritatea raliurilor.

SET 2, 5-3 Halep mentine diferenta de doua lungi cu avantajul break-ului obtinut mai devreme. Davis va servi sub presiune pentru a ramane in set.

INFO: Ana Bogdan a fost eliminata de Madison Keys, cu 3-6, 4-6.

SET 2, 4-3 Trei mingi de break pentru Halep, toate salvate de Davis cu un prim serviciu impresionant. Americanca n-a ezitat sa vina la fileu si sa inchida punctele agresiv. Din ce moment scapa Davis, jucatoare care a castigat cinci puncte la rand evitand un break care ar fi pus in mare masura capat setului.

SET 2, 4-2 Minge de break salvata de Halep dupa un schimb aprig de lovituri. Davis trimite in fileu si Halep vorbeste singura pe teren sub privirile lui Darren Cahill ascunse de ochelarii de soare. Halep face diferenta cu primul serviciu si Cahill se ridica in picioare aratandu-si aprecierea pentru efortul din acest game urias salvat de Halep.

SET 2, 3-2 Davis ramane in continuare o nuca tare si mentine suspansul prin castigarea game-ului ei de serviciu. Halep obligata sa ramana in alerta.

SET 2, 3-1 Game la zero reusit de Halep pe propriul serviciu. Pentru prima data jucatoarea noastra se desprinde pe tabela in acest meci.

SET 2, 2-1 Minge de break Halep dupa un retur care a obligat-o pe Davis sa trimita in fileu. Dubla greseala comisa de americanca si in ce moment! Halep conduce pentru a doua oara in meci cu break in fata. Davis loveste cu racheta de banca si isi verifica pulsul.

SET 2, 1-1 Un game solid de aceasta data reusit de Halep pe propriul serviciu. Primul game dupa o serie de trei jocuri la rand pentru Davis.

SET 2, 0-1 Halep incepe cu un retur agresiv, conduce cu 30-15 pe serviciul advers, dar Davis se redreseaza cu trei puncte la rand.

SET 1, 4-6 Doua mingi de set pentru Davis. Aceasta profita de al doilea serviciu al Simonei, dicteaza punctul si il castiga cu o lovitura castigatoare. Primul set revine americancei dupa 40 de minute.

SET 1, 4-5 Forehand-ul Simonei se opreste in fileu si Davis revine la conducere. Halep inca nu gaseste acea constanta in lovituri prin care sa faca diferenta.

SET 1, 4-4 Halep egaleaza scorul dupa primul sau serviciu as in acest meci.

INFO: Ana Bogdan pierde primul set in meciul cu Madison Keys, scor 3-6, dupa 34 de minute. Un singur break a facut diferenta.

SET 1, 3-4 Americanca revine la conducere dupa al doilea game consecutiv. Davis este obligata sa joace la limita pentru a tine pasul cu Halep.

SET 1, 3-3 Davis castiga un raliu de 18 lovituri cu rever in lungul linei si sunt doua sanse de rebreak. O dubla greseala din partea Simonei ii aduce break-ul americancei. O luam din nou de la zero practic.

SET 1, 3-2 Doua sanse de break, primele pentru Halep in acest meci. Davis o anuleaza pe prima dupa o urcare energica la fileu, dar greseste la urmatorul punct si, dupa 20 de minute de la primul serviciu, Halep trece la conducere cu break in fata.

SET 1, 2-2 Halep mentine echilibrul cu un game solid de serviciu. Intre timp Bogdan si Keys sunt de asemenea la egalitate (3-3) fara break in primul set.

SET 1, 1-2 Davis revine la conducere dupa un game in care aceasta a recuperat de a 0-30 pe propriul serviciu si a incheiat cu forehand castigator.

SET 1, 1-1 Inceput ezitant din partea Simonei si este minge de break, prima a meciului pentru Davis dupa un forehand castigator. Halep salveaza cu sansa, o minge care intalneste banda fileului si cade imediat in terenul adversarei (Egalitate). Halep scapa din acest game complicat si egaleaza scorul pe tabela.

SET 1, 0-1 Halep trimite cu reverul in fileu si Davis pune mana pe primul game dupa aproape cinci minute de la primul serviciu.

2:15 Incepe meciul cu Davis la serviciu. De la aceeasi ora, pe Margaret Court Arena, se joaca meciul Ana Bogdan - Madison Keys.

2:11 Vremea s-a racorit la Melbourne dupa zile toride cu aproape 40 de grade Celsius la umbra. Conditiile de acum sunt ideala, 23 de grade si cer variabil.

2:05 Cele doua jucatoare intra pe teren.

Meciul este programat pe arena centrala Rod Laver.

De la aceeasi ora, pe arena Margaret Court, Ana Bogdan joaca impotriva lui Madison Keys.



Asa am trait Halep cu Davis in turul 3 la Australian Open. Un meci de aproape 4 ore!