Australian Open

Asa am trait Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open. 39 de grade la ora meciului!

Sursă foto: twitter.com/matchtenis

Simona Halep a avut parte de un test de foc, la propriu, joi, in turul secund la Australian Open. Lidera mondiala a intalnit-o pe Eugenie Bouchard, jucatoare iesita din topul 100 mondial. Click pentru imagini video live

FINAl Halep - Bouchard 6-2, 6-2
* Halep o intalneste in turul 3 pe Lauren Davis din SUA, locul 50 mondial.

SET 2, 6-2 Minge de break salvata de Halep cu un prim serviciu decisiv si Simona inchide meciul dupa un joc senzational, demn de o lidera mondiala.

SET 2, 5-2 Minge de break Halep dupa un forehand scapat afara de Bouchard. Halep sapa adanc cu reverul in lung de linie si break-ul se produce.

SET 2, 4-2 De aceasta data Halep isi castiga game-ul de serviciu si se distanteaza la doua lungimi. Toata presiunea din lume apasa acum pe umerii lui Bouchard.

SET 2, 3-2 Echilibrul este rupt din nou de Halep care va servi pentru desprinderea pe tabela.

SET 2, 2-2 Halep raspunde cu un game solid de serviciu si se intra intr-o zona de echilibru.

SET 2, 1-2 Doua premiere dupa acest game: Bouchard conduce pentru prima data in meci dupa primul game de serviciu castigat.

SET 2, 1-1 Bouchard face rebreak-ul si se repeta scenariul din debutul primului set.

SET 2, 1-0 Trei mingi de break pentru Halep al carui nivel creste de la punct la punct. Break la zero pentru Halep dupa al doilea punct castigator cu forehand-ul.

10:47 Se reia meciul cu Bouchard la serviciu dupa un prim set in care raportul erorilor nefortate (15-8) a facut diferenta in defavoarea canadiencei.

10:46 In pauza dintre seturi Bouchard a comunicat prin semne cu oamenii din coltul sau ridicand din umeri a neputinta: "N-am ce sa-i fac".

SET 1, 6-2 Halep incepe cu o miscare clasica: serviciu mult la exterior si apoi minge castigatoare in lung de linie. Trei mingi de set la 40-0. Bouchard isi pierde rabdarea si trimite afara. Un prim set adjudecat de Halep in 33 de minute cu un scor normal si logic pentru un meci cu numarul 112 mondial.

SET 1, 5-2 Este randul Simonei sa aiba 40-0 pe serviciul advers. Bouchard le salveaza pe primele doua, insa Halep profita de slabiciunea serviciului doi al adversarei si pune un retur care ii aduce break-ul.

SET 1, 4-2 Trei mingi de break pentru Bouchard la 0-40. Halep salveaza primul punct cu serviciul, dar greseste incredibil un smash din apropierea fileului. I-a dat practic in mana lui Bouchard care a pasat-o cu usurinta. Re-break! Este al cincilea break in sase game-uri.

SET 1, 4-1 Minge de break pentru Halep anulata de Bouchard cu un serviciu as la 168 km/h. Bouchard continua sa greseasca si Halep o prinde complet descoperita cu o noua lovitura castigatoare de forehand. Dublu break pentru lidera mondiala, pana acum o clasa peste adversara de peste ocean.

SET 1, 3-1 Trei erori nefortate la rand comise de Bouchard o aduc pe Halep la 40-0. Ultima a fost chiar grosolana, un smash ratat complet din apropierea fileului. Halep comite prima dubla greseala a meciului (40-15). Halep inchide game-ul cu forehand castigator in lung de linie. Este primul game de serviciu al meciului.

10:25 Probleme tehnice pentru arbitrul de scaun al carui microfon functioneaza cu intreruperi. Acesta semnaleaza problema printr-o linie directa cu oficialii turneului.

SET 1, 2-1 Punct senzational castiga de Halep la 15-15 dupa un raliu in care jucatoarea noastra a trecut din defensiva in ofensiva. Urmeaza doua mingi de break, ambele ratate de Halep. Game-ul intra in prelungiri, unde fiecare jucatoare are pe rand avantaj. In cele din urma, din a patra incercare, Halep o pedepseste pe Bouchard cu un forehand castigator in lung de linie.

SET 1, 1-1 Halep isi pierde cu usurinta serviciul. Scorul redevine egal dupa cate un break de fiecare parte.

SET 1, 1-0 Forehand ratat de Bouchard si Halep obtine break-ul la chiar prima oportunitate.

Bouchard o alearga pe Halep de la prima minge si chiar o ia la tinta pe jucatoarea noastra cu un voleu din apropierea fileului. Nimic intentionat.

10:11 Incepe meciul cu Bouchard la serviciu.

10:07 Operatorii televiziunii australiene insista pe glezna stanga a Simonei. Aceasta se misca normal si nu par a fi probleme.

10:05 A inceput incalzirea. Se va juca la o temperatura de 39 de grade Celsius, in conditiile in care la Melbourne este trecuta de ora 19.

Meciul dintre Halep si Bouchard este programat in deschiderea sesiunii de seara pe Margaret Court Arena (n.r. - ora locala 19).

Halep o conduce pe Bouchard, cu 2-1, la general, ultima intalnire datand din 2014, cand de altfel s-au jucat toate cele trei meciuri.



Asa am trait Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open. 39 de grade la ora meciului!