Australian Open

Australian Open: Monica Niculescu, victorie categorica in primul tur

Monica Niculescu a fost prima jucatoare din Romania intrata in primul tur la Australian Open. Aceasta a intalnit-o, luni dimineata, pe Telianei Pereira din Brazilia.

Start perfect de meci pentru Niculescu, jucatoarea noastra distantandu-se la 3-0 si 4-1, cu break in al doilea game. Cu un al doilea break Niculescu a ajuns la 5-1 servind pentru castigarea primului set. Pereira a recuperat unul dintre break-uri, dupa ce Niculescu a trimis cu reverul in fileu la 15-40. Game-ul urmator, pe serviciul advers, Niculescu a profitat de erorile lui Pereira si a inchis primul act cu un break. Un prim set cu o durata de 38 minute.

Setul al doilea a fost de asemenea unul fara istoric, adjudecat de Niculescu in 37 de minute, cu 6-1, dupa ce jucatoarea noastra a condus la un moment dat cu 5-0.

Niculescu, singura jucatoare din Romania pe partea de sus a tabloului, o intalneste in turul secund pe invingatoarea meciului Andrea Petkovic (Germania, cap de serie 22) si Elizaveta Kulichkova, o rusoaica de pe locul 94 WTA.

[news-117404]



Australian Open: Monica Niculescu, victorie categorica in primul tur