Australian Open

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Katerina Siniakova in turul doi

Irina Begu a jucat miercuri dimineata, de la ora 2:00 a Romaniei, in turul 2 la Australian Open. Ea este urmata dupa aproximativ 10 ore, miercuri de la ora 12:00, de Simona Halep.

FINAL Begu - Siniakova 7-5, 6-4 ---> Turul 3 contra Carinei Witthoeft (Germania)

4:24 Meciul se incheie cu victoria in doua seturi a Irinei-Camelia Begu, jucatoare care ajunge pentru prima data in cariera in turul 3 la un turneu de Mare Slem. Un meci de peste doua ore contra unei cehoaice care si-a vandut scump pielea sau, cum s-ar spune, a jucat de toti banii.

4:20 Begu serveste pentru castigarea meciului la fix doua ore de la inceputul partidei.

4:18 De la un posibil 5-1 la un moment dat scorul se strange periculos pentru Begu care, intre noi fie vorba, si-a facut singura viata grea, readucand-o in meci pe aceasta, repet, enervant de tenace Siniakova.

4:15 Break la zero reusit de Siniakova, jucatoare care loveste fiecare minge de parca ar fi ultima a carierei. Din pacate si Begu o ajuta pe cehoaica, tratand cu prea mare lejeritate anumite mingi, desi din tribuna i s-a strigat: "Nu cedam, Irina!".

4:11 Re-break rapid reusit de Begu, un game foarte important care o impiedica pe Siniakova se se apropie la un singur jos. Begu conduce 5-2 si va servi fara presiune pentru castigarea meciului si calificarea in turul urmator.

4:07 Begu rateaza sansa unui 5-1 linistitor si trimite in fileu o minge pentru care muncise enorm sa ajunga in pozitie de finalizare. Siniakova recupereaza un break (4-2).

4:01 In timp ce oamenii isi fac probleme pentru durata partidei, Begu mai pune un break in dreptul ei si la 4-1 turul 3 se vede foarte aproape.

Glume pe net: Durata partidei celor doua si ritmul lent al meciului a generat aparitia glumelor pe retelele de socializare. Pe Twitter un utilizator scrie ca "weekend-ul viitor, cand cineva v-a ridica trofeul, Siniakova si Begu nu-si vor fi terminat inca meciul".

3:51 Meciul a fost reluat cu Begu la serviciu. Aceasta are minge de game la 40-30 de care profita cu un prim serviciu bine plasat. In mod vizibil intreruperea de mai devreme a scos-o putin din ritm pe Irina.

3:47 Cehoaica intrerupe meciul pentru a solicita interventia fizioterapeutului. Aceasta acuza o problema la bratul drept.

3:43 Pacat de sansa ratata de Begu in acest game trei al setului secund. Jucatoarea noastra a avut minge de break prin care s-ar fi distantat la 3-0. Asa este 2-1 si Siniakova nu se preda inca.

3:39 Game la zero adjudecat de Begu pe propriul serviciu (2-0). Dintr-odata mingile incep sa intre ca la carte in terenul cehoaicei si aceasta nu mai are raspuns.

3:36 Sunt doua mingi de break pentru Begu si acesta se produce pe eroarea cehoaicei. Siniakova pare ca nu mai are rabdare si ca a dat tot ce avea mai bun in primul set.

3:35 Incepe setul al doilea cu Siniakova la serviciu.

Statistica primului set:

3:28 Begu castiga primul set dupa un game inceput cu o dubla greseala. 7-5 asadar dupa o ora si 8 minute de joc!

3:22 Returul face diferenta in favoarea Irinei Begu la minge de game pe serviciul adversarei si break-ul se produce din nou. Begu are 6-5 si va servi a doua ora pentru set.

3:19 Agonia se prelungeste in acest prim set dupa ce Begu nu izbuteste sa profite de avantajul serviciului. Break Siniakova, o jucatoare pe alocuri chiar enervant de tenace (5-5).

3:15 Siniakova isi castiga game-ul si o obliga pe Begu sa serveasca sub presiune la 5-4 pentru inchiderea primului set.

3:13 Intre timp Begu si-a castigat serviciul distantandu-se la 5-3 pe tabela, dupa ce Siniakova revenise de la 0-40. Ritmul meciului este in continuare unul lent.

INFO: In conditiile in care Begu si Siniakova au jucat sase game-uri intr-o ora, nemtoaica Carina Wittheoft (19 ani, locul 104 WTA) a si castigat meciul contra Christinei McHale, cu 6-3, 6-0. Wittheoft joaca in turul trei cu invingatoarea dintre Begu si Siniakova.

3:06 Break adjudecat de Begu, iar jucatoarea noastra preia conducerea pentru prima data in acest meci (4-3). Siniakova a avut minge de game, pe care insa a ratat-o si in cele din urma si-a cedat serviciul a doua oara in aceasta partida extrem de intensa.

3:00 Game reusit de Begu cu un voleu luat in urcare din apropierea fileului, iar jucatoarea noastra scoate un strigat de eliberare dupa un game sase in care a salvat minge de break (3-3).

2:55 Begu incearca un slice prea din scurt la minge de game si se ajunge la egalitate pe serviciul ei, dupa care rateaza cu dreapta in urcare spre fileu inchiderea game-ului sase.

2:50 Begu obtine break-ul la capatul unui game maraton din a cincea incercare. Nu mai putin de sapte egalitati au fost intre cele doua, iar pana la urma Siniakova a cedat prima (2-3).

2:42 Doua mingi de break ratate de Begu la 1-3. Se ajunge la a sasea egalitate in acest game maraton pe serviciul cehoaicei.

2:39 Begu isi castigat primul game la 20 de minute de la startul partidei. Siniakova conduce insa cu 3-1 la adapostul unui break.

2:35 Sansa de break ratata de Begu cu dreapta dupa un schimb lung de mingi. Siniakova a reusit sa o deplaseze pe jucatoarea noastra spre lateralul terenului, fortand-o sa greseasca. Siniakova ajunge la 3-0 pe tabela dupa o noua eroare a Irinei Begu.

2:29 Game foarte lung pe serviciul lui Begu. Aceasta salveaza minge de break si avem a treia egalitate. Dupa ce a avut sansa de 1-1, Begu si-a pierdut serviciul pe a doua sansa de break a adversarei. Asadar Siniakova se distanteaza la 2-0 intr-un debut de meci cu Begu extrem de nervoasa.

2:23 Un prim game lung, cu trei egalitati, adjudecat de Siniakova dupa ce Begu a trimis afara cu dreapta (0-1).

2:20 Incepe meciul cu Siniakova la serviciu.

2:11 Bun gasit prieteni ai tenisului. Irina Begu evolueaza la aceasta ora pe terenul 13 impotriva cehoaicei Katerina Siniakova in turul doi la Australian Open.



GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Katerina Siniakova in turul doi