Australian Open

Jucator argentinian nemultumit de carantina de la Melbourne: “Suntem tratati de parca am avea lepra”

Sursă foto: https://twitter.com/DeportesLN

Juan Ignacio Londero, ocupantul locului 81 in ierarhia mondiala, si-a strigat nemultumirea pentru perioada de carantina pe care trebuie sa o indure la Melbourne inaintea primelor turnee australiene.

Acesta a povestit din experienta proprie cum se vede carantina impusa de autoritatile statului australian Victoria.

"Ne lasa micul dejun la usa, la fel pranzul si cina. Suntem tratati de parca am avea lepra. Ziua mi se pare ca nu se mai termina. Este un sentiment oribil. Este una dintre cele mai rele experiente din viata mea. Trebuie sa stai inchis 14 zile fara fereastra, fara sa poti respira aerul exterior", a declarat Londero pentru publicatia argentiniana Ole.

Jucatorul sud-american mai spune ca s-a resemnat cu situatia pe care o experimenteaza in aceasta perioada.

"Daca nu te resemnezi putin, intorci camera si ii dai foc", este concluzia acestuia.

Autoritatile australiene au impus conditii de carantina stricta pentru jucatorii si jucatoarele care doresc sa participe la turneele programate la Antipozi incepand cu 1 februarie.

Masurile sunt luate de teama raspandirii noului virus gripal, Australia trecand prin una dintre cele mai dure perioade de carantina in a doua parte a anului trecut.

Australian Open ar trebui sa debuteze pe 8 februarie la Melbourne, oras care va gazdui inainte cate o competitie pregatitoare la masculin si feminin.



Jucator argentinian nemultumit de carantina de la Melbourne: “Suntem tratati de parca am avea lepra”