Australian Open

Irina Begu revine joi pe teren la Australian Open | Cotele oferite de CASA Pariurilor

Singura jucatoare din Romania care a trecut de turul inaugural la Australian Open, Irina Begu revine joi in competitia de simplu.

Cotele CASA Pariurilor: Begu 1.37| Siegemund 3.20

Irina Begu, favorita numarul 27, o va intalni pe Laura Siegemund pentru calificarea in turul al treilea.

Este pentru prima data in ultimul deceniu cand Romania are o singura jucatoare prezenta in turul secund la un turneu de Grand Slam.

In varsta de 32 de ani si clasata pe locul 30 mondial, Irina Begu porneste cu prima sansa in fata unei sportive de pe locul 158 WTA.

Meciul celor doua este programat al treilea pe terenul 8 al complexului Melbourne Park. Potrivit estimarilor meciul va incepe undeva in jurul orei 5:30-6.00 a diminetii de joi in Romania.

In cazul calificarii in turul al treilea, Begu va juca impotriva invingatoarei din meciul Leylah Fernandez (40 WTA) si Caroline Garcia (4 WTA).

Begu si Siegemund s-au mai intalnit de patru ori pana acum. Jucatoarea din Germania conduce cu 3-1. Din cele patru intalniri una singura a avut loc pe suprafata dura (hard) la Indian Wells, in 2016, cand Siegemund s-a impus in trei seturi. Celelalte trei dispute au avut loc pe zgura.

Singura victorie obtinuta de Begu dateaza chiar de la prima confruntare, in 2015, in calificarile turneului de la Charleston, SUA.



Irina Begu revine joi pe teren la Australian Open | Cotele oferite de CASA Pariurilor