Australian Open

Ilie Nastase pune tunurile pe Novak Djokovic: “Va avea mult de pierdut”

Primul lider al clasamentului ATP il critica pe actualul lider din tenisul mondial masculin pentru decizia de a merge nevaccinat in Australia.

Ilie Nastase considera ca Novak Djokovic va avea de suferit in urma scandalului de la Antipozi.

“Tu nu ai ce sa cauti acolo. Nu e vaccinati si s-a dus cu doua scutiri care am inteles ca sunt false. De ce te urci in avion cu doua scutiri care sunt false? Vom vedea la proces care este adevarul.

“Cine l-a sfatuit sa se duca i-a facut mult rau, foarte mult rau. La ce te asteptai? Sa te lase sa intri doar ca esti Djokovic? Oamenii din Australia se iau dupa lege. La noi, in Balcani, si-ar fi schimbat parerea de la o zi la alta, dar acolo nu se joaca, nu conteaza cine esti”, a declarat Ilie Nastase pentru Fanatik.

Nasty l-a luat in vizor si pe tatal lui Djokovic, despre care spune ca “a depasit orice limita” prin actiunile pe care le intreprinde la Belgrad si declaratiile oferite.

Verdictul in cazul Djokovic va fi anuntat in cursul zilei de luni dupa audierea jucatorului de catre un judecator din Melbourne.

Avocatii guvernului australian sustin ca Djokovic are sanse minime sa castige apelul inaintat la decizia de anulare a vizei de intrare in Australia.



Ilie Nastase pune tunurile pe Novak Djokovic: “Va avea mult de pierdut”