Australian Open

Halep o trimite acasa pe Bouchard dupa o evolutie demna de locul intai mondial

Sursă foto: twitter.com/SMM_sportradio

Simona Halep si-a aratat adevarata valoare si a castigat la pas confruntarea cu Eugenie Bouchard, scor 6-2, 6-2, in turul secund la Australian Open. Un meci dominat autoritar de jucatoarea noastra si care a aratat intocmai pe teren diferenta reala dintre numarul unu mondial si locul 112. Asa am trait Halep cu Bouchard in turul doi la Australian Open. 39 de grade la ora meciului!

De retinut ca partida programata pe Margaret Court Arena s-a disputat in conditii speciale, la 39 de grade Celsius inregistrate la ora meciului, dupa ora 19:00 la Melbourne.

Halep n-a avut nicio problema in a arata un tenis de inalta tinuta, dincolo de problemele la glezna piciorului stang care au aparut in timpul meciului din primul tur.

Serviciul a fost o problema pentru ambele jucatoare, primele trei game-uri fiind castigate de jucatoarele aflate la primire. Halep si-a trecut in cont doua break-uri (2-1) inainte de a castiga cel dintai game pe propriul serviciu. Un game in care Bouchard a comis trei erori nefortate la rand, Halep a comis prima dubla eroare si a inchis cu un forehand castigator.

Halep s-a distantat la 4-1 dupa al doilea break, insa n-a reusit sa-si tina serviciul intr-un game in care Bouchard a avut rapid 40-0 si a profitat de o eroare a Simonei, un smash din apropierea fileului trimis exact in racheta jucatoarei din Canada. Al cincilea break in sase game-uri.

A urmat al saselea break si Halep se distanta din nou la trei lungimi (5-2), cu sansa de a servi pentru castigarea primului set. Un game in care Halep a profitat din plin de slabiciunea primului serviciu al adversarei.

Serviciul lui Halep a functionat perfect in ultimul game al setului si jucatoarea noastra a castigat la zero punand primul set pe tabela in dreptul sau. Un 6-2 cat se poate de real intr-un meci cu numarul 112 mondial.7

Halep, prima reactie dupa victoria cu Bouchard. A smuls zambete din tribuna

Nivelul Simonei Halep a crescut de la punct la punct si in debutul setului al doilea jucatoarea noastra isi trecea in cont un break la zero dupa doua forehand-uri castigatoare la rand.

Bouchard a raspuns cu rebreak la fel ca in primul set, apoi a trecut in premiera la conducere (2-1) dupa primul sau game de serviciu al meciului.

Echilibrul nu s-a mentinut prea mult, Halep revenind la conducere cu break in fata (3-2) dupa 18 minute intense, pentru ca imediat sa-si consolideze avantajul cu un game solid de serviciu.

Halep a continuat sa puna mari probleme pe serviciul lui Bouchard si, dupa o ora de joc, jucatoarea noastra servea pentru calificarea in turul trei la scorul de 6-2 si 5-2.

Jucatoarea noastra a salvat minge de break si a inchis meciul dupa o prestatie demna de o lidera mondiala. In turul 3 Halep o va intalni pe Lauren Davis din Statele Unite, locul 50 mondial.



Halep o trimite acasa pe Bouchard dupa o evolutie demna de locul intai mondial