Australian Open

Halep merge in optimi la Australian Open

Simona Halep s-a calificat sambata dimineata in optimile de finala de la Australian Open si isi cunoaste deja adversara.

Simona, favorita nmarul 4 de la Melbourne, a trecut fara probleme sambata dimineata de Yulia Putintseva (locul 38 WTA), cu scorul de 6-1 6-4.  Ea si-a asigurat deja 240 de puncte WTA si un cec de 300.000 de dolari.

"Fiecare meci este greu aici, trebuie sa fiu mereu concentrata. Am fost pregatita de cand am venit in Australia si mai departe ma voi bucura de fiecare moment", a spus Halep dupa victoria cu Putintseva.

Halep va juca in "optimi" contra lui Elise Mertens, belgianca de pe locul 17 WTA. Romanca a pierdut ultimul meci cu Mertens si singurul disputat pe hard, la Doha, 6-3 4-6 3-6, in 2019, insa a castigat doua pe zgura, ambele in 2018, la Madrid si Roland Garros. Avand in vedere ca tinteste titlul la Melbourne, chiar daca Mertens nu este cea mai usoara adversara, se poate anticipa ca Simona va avansa fara mari probleme la cum joaca.

Partida Halep - Mertens se va disputata luni dimineata, la o ora ce va urma sa fie anuntata si despre care va vom tine la curent.



Halep merge in optimi la Australian Open