Australian Open

Halep, incerta pentru meciul cu Bouchard de joi

Sursă foto: twitter.com/SPORTKU

Simona Halep a trecut printr-o sperietura zdravana in timpul meciului cu Destanee Aiava, marti, in primul tur la Australian Open.

Dupa un prim set castigat la mare lupta in 73 de minute, Halep incepuse bine actul secund si la o minge pe fundul terenului glezna s-a infipt in teren si s-a sucit intr-un mod care privitorilor le-a dat fiori.

Halep a continuat partida, dupa ce a primit ingrijiri medicale pe teren, si s-a impus cu un categoric 6-1.

La conferinta de presa care a urmat meciului cu Aiava, lidera mondiala a evaluat gravitatea accidentarii si sansele de a fi pe teren, joi, impotriva canadiencei Eugenie Bouchard.

“Nu s-a umflat, nu s-a rupt nimic, dar nu pot sa zic nimic sigur. E foarte important cum ma trezesc maine. Nu ma gandesc ca nu as putea juca joi. M-am invatat cu problemele la glezne, mereu mi le sucesc. In opinia mea voi juca”, a spus Halep, anunta treizecizero.ro

Lidera mondiala a mai spus ca va merge la un medic specialist pentru a urma un tratament la zona afectata.

Halep are sansa de a-si lua o meritata revansa in fata lui Bouchard, jucatoare care a privat-o in 2014 de o finala la Wimbledon.

Dupa acel meci de pe iarba londoneza cele doua au mai jucat in acelasi an la Singapore si Halep a castigat in doua seturi.

Halep conduce cu 2-1 in fata lui Bouchard la intalniri directe.

Intre timp Bouchard a iesit din elita tenisului feminin si ocupa in prezent locul 112 mondial.



Halep, incerta pentru meciul cu Bouchard de joi