Australian Open

Halep in presa straina: "Miracolul sanilor mici"

Presa germana de marti o pune pe prima pagina a sectiunilor de sport pe Simona Halep. Ziarul Bild titreaza "Miracolul sanilor mici" si spune pe scurt povestea jucatoarei din Romania.

"Cu 80E marime de cupa la sutien, jucatoarea din Romania nu a facut fata in tenis, insa a decis sa isi micsoreze sanii la 80B", descrie Bild colajul de mai sus facut de ei, continuand in articol:

"In acest caz, pentru ea mai putin inseamna mai mult! Pentru prima data in cariera ei, la 22 de ani, Simona Halep a ajuns in sferturile de finala ale unui turneu de Grand Slam. Dupa 6-4 2-6 6-0 la Australian Open impotriva lui Jankovic (Serbia), sportiva din Romania a declarat: 'Mi-am dorit foarte mult. Este un vis pentru mine.' "

Bild mai scrie ca "acum patru ani, Halep (1,68 metri si 60 de kilograme) a decis sa isi micsoreze sanii de la cupa dimensiune 80E la 80B" si o citeaza pe jucatoarea noastra: "A fost o decizie buna. Sanii imi dadeau  in timp ce jucam un sentiment neplacut. Ma deranja acea greutate si imi micsora capacitatea de a reactiona rapid."

"Sani mai mici, succese mai mari. In 2013 Halep a castigat sase turnee", mai noteaza Bild, care subliniaza ca jucatoarea se antreaza singura. "Halep nu are nici un antrenor: 'Eu fac deciziile mele singura' "Halep in presa straina: "Miracolul sanilor mici"