Australian Open

Florin Segarceanu a intervenit decisiv pentru Simona Halep. Gestul care a intors meciul cu Sofia Kenin

Sursă foto: facebook.com/FRTenis

La un moment dat, in setul decisiv la scorul de 1-1, Simona Halep a avut o interactiune din priviri si gesturi cu oamenii din loja ei.

Pusa in reala dificultate de o Kenin care preluase fraiele partidei dupa castigarea setului secund, Halep i-a intrebat pe ai sai de la distanta ce sa-i faca americancei.

Aflat pe randul din spate alaturi de mama jucatoarei, Florin Segarceanu a ajutat-o pe Halep cat a putut indicandu-i cu un gest cat se poate de sugestiv sa joace mingi mai inalte, mai cu bolta.

Ca elevul la scoala care se fereste sa nu fie prins cand se uita in hartii la lucrarea de control, Segarceanu a incercat sa evite pe cat posibil ca gestul sau sa nu fie vazut si interpretat in litera regulamentului ca unul de "coaching".

Segarceanu nu este oficial antrenorul Simonei Halep, doar capitanul nejucator al echipei de FedCup a Romaniei si astfel nu credem ca jucatoarea ar putea risca o eventuala amenda.

Dupa incetarea colaborarii cu Darren Cahill alaturi de Simona Halep nu a aparut niciun antrenor nou, jucatoarea preferand sa mearga singura in circuit in primele luni ale sezonului.



Florin Segarceanu a intervenit decisiv pentru Simona Halep. Gestul care a intors meciul cu Sofia Kenin