Australian Open

Federer, savuros dupa victoria cu Zverev: "Fetele m-au rugat sa nu pierd"

Sursă foto: twitter.com

Roger Federer ramane un mare campion si in afara terenului de tenis, iar dupa sfertul de finala castigat in fata germanului Mischa Zverev la Australian Open, elvetianul a incantat publicul cu mini interviul sau.

Luat la intrebari de fostul jucator american Jim Courier, Federer a dezvaluit ca se simte bine in Australia si ca a fost rugat de fetitele lui sa nu piarda meciul cu Zverev.

"Tati, te rugam sa nu pierzi. Mai vrem sa ramanem in Australia", a spus Federer.

Dupa care a adaugat cu trimitere la semifinala cu Stan Wawrinka si spre amuzamentul tuturor: "Sunt bucuros pentru el ca a ajuns atat de departe, dar nu e musai sa mai treaca un tur".

In alta ordine de idei, Federer a spus ca dupa sase luni de absenta din circuit nu se astepta sa ajunga pana in semifinale la Australian Open, primul sau turneu dupa accidentarea suferita in 2016.

"Ma gandeam sa trec cateva tururi in functie de tragerea la sorti. N-am vazut deloc un tablou usor dupa tragerea la sorti", a spus Federer.

Roger Federer a obtinut, marti, a 312-a sa victorie intr-un turneu de Mare Slem (n.r. - 85 de succese la Australian Open) si s-a calificat pentru a 13-a oara in semifinale la Melbourne.



Federer, savuros dupa victoria cu Zverev: "Fetele m-au rugat sa nu pierd"