Australian Open

Djokovic va fi retinut in cursul zilei de sambata din motive de sănătate

Sursă foto: https://twitter.com/HertsonAT/

Propunerea guvernului australian este ca jucatorul Novak Djokvic sa fie retinut sambata dimineata, la ora locala 8, atunci cand are obligatia sa se prezinte in fata oficialilor Departamentului pentru Imigratie. El a indraznit sa vina in Australia nevaccinat si nu poate intra in aceasta tara, fiind un pericol pentru sanatate cetatenilor locali 80% vaccinati si cu 175.000 de cazuri de covid pe zi.

Avocatul Ministerului Imigratiei din Australia a mai precizat ca Novak Djokovic va avea posibilitatea sa se deplase la biroul avocatilor sai, dar numai insotit de politisti de frontiera.

Ulterior, Djokovic ar urma sa fie plasat din nou in detentie la hotelul de carantina, acolo unde a mai stat si dupa prima anulare a vizei de intrare in Australia.

Audierea celui de-al doilea apel ar urma sa aiba loc in cursul zilei de duminica, cel mai devreme.

Australian Open incepe luni, 17 ianuarie, iar Novak Djokovic a fost cotat ca principal favorit la tragerea la sorti care a avut deja loc.

Ministerul Imigratiei i-a anulat din nou viza lui Djokovic, la cateva zile dupa ce acesta obtinuse in instanta dreptul de a ramane in Australia.



Djokovic va fi retinut in cursul zilei de sambata din motive de sănătate