Australian Open

Djokovic, eliminat de la Australian Open. Declaratie umilitoare a castigatorului

Sursă foto: Australian Open

Novak Djokovic a fost eliminat joi dimineata de un jucator din afara top 100. Partida a fost castigata de Denis Istomin (30 de ani) cu scorul de 7-6 (10-8), 5-7, 2-6, 7-6 (7-5), 6-4.

"Imi pare foarte rau pentru Novak, dar am jucat foarte bine astazi, nu putea sa ma bata", a apreciat Istomin, fara urma de respect pentru calibrul adversarului. "M-am surprins si pe mine", a mai spus sportivul care este antrenat de mic de mama sa la tenis.

Djokovic a comis 72 de erori nefortate si a fost eliminat in turul 2 de la Australian Open, dupa ce a castigat aici nu mai putin de sase titluri in cariera.

Primul set a avut aproape o ora si jumatate, iar primul game aproape 20 de minute. Dupa acel set, Djokovic a jucat slab, fara forta, fara a ii lua lui Istomin din meritul de a juca destul de exact. Insa Nole nu a fugit dupa mingi pe care altadata le-ar fi ajuns fara probleme si a trimis lovituri plate, la un nivel slab.

De multe ori, Djoker a parut ca ii ridica minga la lui Istomin, in loc sa trimita cu forta s-a multumit sa aseze mingea convenabil in teren.

Dupa ce a trecut la conducere cu 1-0, Istomin s-a trezit in dezavantaj la seturi cu 2-1, dar partida a fost impinsa in decisiv cu un as. Al cincilea set l-a castigat la pas, pe fondul unor lovituri bune, dar si pe fondul jocului apatic al lui Djokovic.

Istomin a pornit in mod clar partida cu sansa a doua, avand o cota de 11.00 la pariuri sportive pentru victorie, in timp ce Djokovic a avut cota de 1.01 inainte de meci.



Djokovic, eliminat de la Australian Open. Declaratie umilitoare a castigatorului