Australian Open

Cursa contracronometru pentru avocatii lui Djokovic. Cand ar putea avea loc apelul la a doua decizie de anulare a vizei

Sursă foto: https://www.leparisien.fr/

Nicholas Wood, avocatul lui Novak Djokovic, a adus lamuriri cu ce urmeaza sa se intample in cazul clientului sau.

Acesta spune ca jucatorul sarb nu va fi retinut in cursul zilei de vineri si ca a solicitat judecatorului Anthony Kelly judecarea acestui caz cat mai repede posibil.

Potrivit publicatiei Le Parisien, Djokovic ar urma sa fie plasat in detentie sambata la pranz.

Luni, 17 ianuarie, incepe editia 2022 a Australian Open, iar o amanarea a judecarii apelului ar duce la ratarea competitiei de catre Novak Djokovic.

"Fiecare minut inainte de startul turneului este pretios"

"Domnul Djokovic ar putea fi programat sa joace luni seara sau marti seara. Suntem foarte ingrijorati in privinta timpului, a spus Wood.

Avocatul a mai precizat ca pana sambata la pranz va depune la instanta toate documentele necesare in apararea lui Djokovic.

Duminica, cel mai tarziu, ar urma sa aiba loc audierea, dupa ce si Ministerul Imigratiei isi va fi depus documentele in sprijinul deciziei de anulare a vizei de sedere a lui Djokovic in Australia.

Pana la judecarea celui de-al doilea apel avocatul Wood sustine ca Djokovic ar trebui sa ramana la aceeasi adresa din prezent, unde sa poata fi in contact permanent cu reprezentantii sai legali.Cursa contracronometru pentru avocatii lui Djokovic. Cand ar putea avea loc apelul la a doua decizie de anulare a vizei