Australian Open

Cibulkova explica arma care a anihilat-o pe Halep: "Loviturile neasteptate"

Dominika Cibulkova a vorbit despre meciul castigat cu Simona Halep la Australian Open.

"Stiti, eu nu eram favorita in acest meci, ci Halep. Cred ca adversara mea nu a fost mental pregatita pentru un meci la acest nivel, iar acest lucru este foarte important pentru ca eu a fost deja intr-o faza similara. Am jucat deja doua sferturi de finala la turneele de Mare Slem. Am jucat semifinale de Grand Slam. Asa ca am avut experienta la meciul cu Halep. Am fost pregatita. A fost pentru mine un meci ca oricare altul. Asa ca nu l-am luat prea in serios ca sa pun prea multa presiune pe mine", a spus Cibulkova pentru siteul oficial de la Melbourne.

Lucrurile spuse de ea coincid exact cu ceea ce a spus Halep dupa meci, si anume ca a avut prea multa presiune din cauza importantei partidei, dar si din cauza unei arene uriase pe care a intrat pentru prima oara in viata. Asta a dus, asa cum a spus jucatoarea noatra,  la "un meci de ca*cat".

Cibulkova si-a dezvaluit si strategia adoptata: "Am stabilit planul cu antrenorul meu. Stiu cum joaca Simona. Fuge mult si trimite multe mingi inapoi. Am stiut ca va trebui sa fiu destul de agresiva. Dar nu e usor, pentru ca atunci vand vrei prea multe faci si multe greseli. Am stiut ca va trebui sa intru pe teren si sa ii exploatez punctele slabe, sa lovesc cu reverul pe linie, ceea ce nu astepta sa vada ea. Sa joc niste lovituri neasteptate, asta am facut. Ea citeste foarte bine jocul, de aceea chiar daca joci bine si rapid ea este mereu la minge".



Cibulkova explica arma care a anihilat-o pe Halep: "Loviturile neasteptate"