Australian Open

Ce nu s-a vazut de la generatia flower power la millennials

Generatia flower power din Romania a fost ultima care a prins pe viu o victorie a unui sportiv din tara noastra intr-un turneu de Mare Slem la tenis. 

Simona Halep poate unifica prin castigarea primului sau titlu major zeci de ani de tenis autohton fara rezultate importante.

Flower power din anii'70, decreteii din anii '80, generatia de sacrificiu din anii '90, generatia X si apoi celebrii millennials din anii 2000 - toate au avut preocupari diferite. Insa, acum ne dam seama, mai mult ca oricand, ca toate se reseteaza atunci cand vine vorba de sport. Etichetele dispar, iar totul este unificat prin frumusetea si unicitatea a aceea ce un sportiv roman poate face la cel mai inalt nivel. 

Pletele in vant din anii '70 si muzica de calitate si protest au fost inlocuite cu privirile indreptate spre pamant in telefoanele mobile si de aparentul confort dat de tehnologie care te duce spre moarte ca niciodata intr-un ritm alert. 

Dar suntem pe cale toti in Romania sa fim martorii a ceea ce nu s-a mai vazut de la flower power incoace. Generatia flower power va retrai momentele e de acum 50 de ani pe care le credea uitate. Generatia millennials va avea putine amintiri reale prin anii 2070 sau 2080, iar una dintre ele ar putea fi o victorie a unui roman intr-un turneu de Mare Slem. Un punct de referinta real in memoria anesteziata si ametita de app-uri, Facebook si tablete. 



Ce nu s-a vazut de la generatia flower power la millennials