Australian Open

Buzarnescu n-a rezistat in fata lui Wozniacki

Sursă foto: twitter.com/wtaromania

Ajunsa la Melbourne dupa doar o zi de pauza fata de finala disputata la Hobart, in Tasmania, Mihaela Buzarnescu a cedat in doua seturi in fata danezei Carolinei Wozniacki.

A doua favorita la castigarea Australian Open s-a impus, cu 6-2, 6-3, dupa un meci placut ochiului pentru spectatorii neutri si nu numai.

Wozniacki a condus in debut, cu 2-0, dar Buzarnescu a revenit si a egalat la doi, dupa care a urmat o serie de sase game-uri la rand pentru daneza.

In debutul setului secund s-a repetat istoria, cu Buzarnescu revenind din nou de la 0-2, insa de aceasta data jucatoarea din Romania trecea in premiera la conducere, cu break in fata la 3-2.

Serviciul n-a ajutat-o pe Buzarnescu sa se desprinda si din acel moment Wozniacki a facut pasul in fata castigand patru game-uri la rand si implicit partida.

Un set al doilea mai lung decat primul, 42 de minute, in care Buzarnescu a aratat un tenis de calitate, cu lovituri spectaculoase. Oboseala de la Hobart si calitatea adversarului au inclinat in cele din urma balanta.

Dupa prima zi a Australian Open ramanem doar cu Irina Begu in competitie, Monica Niculescu, Marius Copil si Mihaela Buzarnescu parasind intrecerea de simplu.

Marti intra in joc Simona Halep, Sorana Cirstea si Ana Bogdan.



Buzarnescu n-a rezistat in fata lui Wozniacki