Australian Open

Australian Open: Eliminari soc pe tabolul feminin

Doua nume mari au parasit tabolul feminin, joi dimineata, in turul 2 de la Australian Open. O singura fata serioasa a trecut. 

Garbine Muguruza a parasit vara torida de la Melbourne dupa ce s-a inclinat in fata numarului  88 mondial, Hsieh Su-Wei (foto sus). A treia favorita si cu valente de numar 1 mondial, Muguruza a pierdut in fata unei jucatoare  in varsta de 32 de ani. Spanioloaica a acuzat caldura extrema si dureri la piciorul stang si a plecat cu 6-7 (1-7) 4-6.

In alt meci, numarul 1 britanic Johanna Konta s-a inclinat in fata numarului 123 mondial Bernarda Pera cu 4-6 5-7. A fost a doua victorie din cariera pentru Pera in cadrul unui turneu de Mare Slem! „Este o mare castrofa pentru mine”, a spus Konta dupa meci. 

In fine, trecand la fetele serioase, Maria Sharapova a invins-o pe favorita 14 Anastasija Sevastova cu 6-1 7-6 (7-4). Anul trecut, pe cand suferea de probleme cardiace, rusoaica pierduse in fata letonei la US Open, dar acum si-a luat revansa. Australian Open: Eliminari soc pe tabolul feminin