Australian Open

Australian Open: Cotele la pariuri sportive pentru jucătoarele din România

Sursă foto: Australian Open

La puțin timp după tragerea la sorți a turneului de la Australian Open au apărut și șansele sportivelor din România din primul tur, care se observă din cotele exprimate de casele de pariuri sportive.

În afară de Monica Niculescu, care își va afla adversara din primul tur după terminarea calificărilor, celelalte patru jucătoare din România (Halep, Begu, Cirstea si Tig) stiu pe cine vor infrunta in turul 1.

Halep si Cirstea sunt favorite in meciurile de deschidere, Begu are sanse egale cu adversara sa, iar Tig porneste ca outsideră.

Simona Halep are o Irina Begu, favorita nr. 27, va juca în turul 1 contra numărului 41 mondial, Iaroslava Shvedova (Kazahstan). Begu a câștigat ultimul meci direct, dar scorul general este 1-1. Meciul se anunță unul echilibrat, așa cum arată și cotele la pariuri sportive, acolo unde ambele jucătoare au aceeași cotă la victorie, 1,88. Monica Niculescu va juca împotriva unei jucătoare venite din calificări. Sorana Cîrstea o va întâlni în premieră pe Irina Kromaceva (Rusia, nr. 95 WTA). Cîrstea este favorită, acând o cotă de 1,57 la victorie pe Betano.com. România are și o a cincea jucătoare pe tabolul principal. Aceasta este Patricia Țig, care o va întâlni pe Monica Puig din Puerto Rico. Un meci dificil, contra numprului 32 mondial. Țig pornește cu șanse mici la victorie și are o cotă de peste 4,00 pe Betano.com, pentru o eventuală victorie surpriză." target="_blank">cotă de 1,11 pe Betano.com contra americancei Shelby Rogers, locul 57 WTA. Numarul 4 mondial din Romania este a patra favorita la castigarea turneului, cu o cota de 11,00.

Irina Begu are o cota identica in turul 1 cu cea a adversarei sale, numarul 41 mondial, Iaroslava Shvedova (Kazahstan), de 1,88. Se anunta asadar un meci echilibrat. 

Sorana Cîrstea, care va juca ipotriva rusoaicei Irina Kromaceva (loc 95 WTA), este favorita, cu o cotă de 1,57 la victorie pe Betano.com.

Patricia Tig, intrata in extremis pe tablolul principal, are o cotă de peste 4,00 contra jucatoarei din Puerto Rico, Monica Puig. Ar fi o mare surpriza ca Tig sa avanseze in Turul 2.

Australian Open se poate viziona cu streaming live legal in Romania

Toate meciurile de la Australian Open, inclusiv cele ale jucatoarelor din Romania, se pot viziona cu streaming live pe Betano TV - serviciul de streaming live al casei de pariuri online Betano.com. Singura conditie este sa ai in cont minim 50 de bani. Feed-urile video se pot accesa din această pagină, pentru fiecare meci, fiind disponibile de la ora de start a fiecărei partide în parte.

 



Australian Open: Cotele la pariuri sportive pentru jucătoarele din România