Australian Open

Australia este o țară mult mai bolnavă față de Serbia

Sursă foto: twitter.com/autoracing1

Autoritățile sanitare din Australia își motivează hotărârea de a-l ține pe Djokovic în detenție și în afara țării pentru siguranța sănătății propriilor cetățeni. Privind cifrele medicale, lucrurile nu stau deloc așa, iar Australia are cetățeni mai bolnavi de covid față de vecinii noștri.

Australia are 25 de milioane de cetățeni, dintre care 80% vaccinați. Pe data de 12 ianuarie 2022 a avut 175.000 de cazuri de covid.

Serbia are 7 milioane de cetățeni, dintre care 48% vaccinați și pe data de 13 ianuarie 2022 a avut 13.000 de cazuri de covid.

Cu o populație de 3,5 ori mai mare față de Serbia, Australia are de 14 ori mai multe cazuri de covid.

După China, Australia a avut și are cele mai totalitare măsuri motivata de covid. Si mai vaccinata, Australia este la acest moment intr-o stare mult mai proasta cu pandemia, cu mai multi oameni bolnavi si cu mai multi inoculati cu serul mRNA ale cărui efecte secundare pe termen mediu și lung nu se cunosc încă.

Masurile de sanatate luate de Australia, dar si tratamentul de covid cu mRNA, după cum se vede, nu au nicio legătură cu sănătatea populației, care este superîmbolnăvită.

Ca să nu mai discutăm despre măsurile de restrângere a libertății care nu au nicio legătură cu sănătatea, ci cu coerciția, obligativitatea indirectă de vaccinare și permanentizarea injectării cu mRNA la un interval regulat de timp.

Oameni sănătoși nu mai pot intra în unele țări, iar oameni sănătoși (adulți sau copii) trebuie să se vaccineze obligatoriu în țări precum Austria și Germania. Iar sportul devine doar al talentelor vaccinate.

Testul, care ar fi singura metoda de oprire a unei pandemii in afara mastii si distantarii sociale, nu mai este luat in considerare in multe tari.



Australia este o țară mult mai bolnavă față de Serbia