Australian Open

Andy Murray invins in primul tur la Australian Open dupa un meci epic. Ar putea fi ultimul meci din cariera!

Sursă foto: twitter.com/australianopen

Pentru Andy Murray partida cu Roberto Bautista Agut ar putea fi ultima de la Australian Open, turneu unde a disputat cinci finale, si chiar din cariera de jucator profesionist.

Murray a revenit de la 0-2 la seturi si a trimis partida in decisiv dupa doua tiebreak-uri castigate la mare lupta. In cele din urma Bautista Agut a transat disputa, cu 6-4, 6-4, 6-7, 6-7, 6-2, dar intreaga arena i-a acordat scotianului intregul suport.

“Mi-a placut sa joc aici. Daca acesta a fost ultimul meu meci, a fost placut sa inchei astfel. N-am putut mai mult”, a spus Murray la interviul de dupa partida.

Cu lacrimi in ochi si vizibil emotionat, scotianul a adaugat: “Nu stiu, poate ne vom vedea din nou. Trebuie sa fac o operatie mai mare daca e sa revin. Voi incerca”.

Organizatorii de la Australian Open i-au pregatit lui Murray o surpriza, pe ecranele gigant din Melbourne Arena ruland un clip cu mesaje de sustinere si recunostinta din partea colegilor de circuit masculin si feminin.

Roger Federer, Rafael Nadal, Karolina Pliskova sau Caroline Wozniacki s-au numarat printre cei care au tinut sa-i transmita un mesaj colegului si pentru unii prietenului Andy Murray.

Wozniacki chiar s-a oferit sa fie antrenata in viitor de scotian, daca acesta va imbratisa cariera de antrenor.



Andy Murray invins in primul tur la Australian Open dupa un meci epic. Ar putea fi ultimul meci din cariera!