Australian Open

Andy Murray a primit un wild card la Australian Open

Sursă foto: https://twitter.com/news_digitales/

La doi ani distanta de la ceea ce a parut a fi ultimul sau meci in Grand Slam-ul de la Antipozi, jucatorul britanic Andy Murray va reveni in competitia de la Melbourne, anunta BBC.

De cinci ori finalist la Australian Open, Andy Murray a primit un wild card din partea organizatorilor pentru a evolua in competitia care va incepe in 8 februarie, mai tarziu decat in mod obisnuit din cauza pandemiei de coronavirus.

La editia din 2019 Murray pierdea in primul tur in fata spaniolului Roberto Baustista Agut si se despartea de publicul australian ca si cum jucase ultimul sau meci la Australian Open.

“Il asteptam pe Andy cu bratele deschise. Retragerea lui a fost un moment emotionant si sa-l vedem revenit pe teren, dupa ce a avut o operatie majora, va reprezenta unul dintre atractiile Australian Open in 2021”, a spus Craig Tiley, directorul turneului de Mare Slem de la Antipozi.

Andy Murray ocupa in prezent locul 122 in ierarhia mondial, insuficient pentru a intra pe tabloul principal fara calificari.

In varsta de 33 ani, Murray a acceptat un wild card pentru a debuta in noul sezon la Delray Beach, Florida, in primul turneu al circuitului masculin ATP din 2021.



Andy Murray a primit un wild card la Australian Open