Australian Open

Adversarii romanilor in concursul de dublu la Australian Open

Romania are parte de o reprezentare insemnata si pe tablourile de dublu, masculin si feminin, de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul profesionist.

Astfel, Horia Tecau si Jean-Julien Roger, noul sau partener din acest sezon, sunt cotati cu sansa a 10-a la castigarea probei si vor intalni in runda inaugurala perechea formata din Teimuraz Gabasvili/Mihail Kukuskin (Rusia/Kazahstan).

Florin Mergea/Oliver Marach (Romania/Austria) va juca, in runda inaugurala, impotriva cuplului Santiago Gonzalez/Scott Lipsky (Mexic/SUA), cap de serie numarul 16.

In proba de dublu feminin de la Australian Open, perechea Irina-Camelia Begu/Sorana Cirstea va intalni, in primul tur, cuplul Monica Niculescu/Klara Zakopalova (Romania/Cehia).

Perechea Alexandra Cadantu/Simona Halep va juca, in runda inaugurala, impotriva cuplului Kveta Peschke/Katarina Srebotnik (Cehia/Slovenia), cap de serie numarul 4. Perechea Ioana-Raluca Olaru/Varvara Lepsenko (Romania/SUA) va intalni, in primul tur, cuplul japonez Shuko Aoyama/Misaki Doi.



Adversarii romanilor in concursul de dublu la Australian Open