Australian Open

A sasea favorita de la Australian Open eliminata in turul 3 de o chinezoaica fara rezultate in cariera. Sa fie vorba de blestemul Netflix?

Sursă foto: https://twitter.com/thenet_m/

Maria Sakkari din Grecia, a sasea favorita la Australian Open, a pierdut surprinzator, vineri, in turul al treilea in fata unei chinezoaice care nu depasise pana acum faza turului secund la un Grand Slam.

Lin Zhu, 28 de ani si numarul 87 mondial, a obtinut victoria dupa un meci de trei seturi, scor 7-6 (3), 1-6, 6-4.

O victorie oarecum anuntata de sfertul de finala jucat de Zhu in prima saptamana a sezonului la Auckland, turneu unde in turul secund a trecut de veterana Venus Williams.

Zhu o va intalni in optimi pe Victoria Azarenka, favorita numarul 24, care a revenit de la set pierdut in fata americancei Madison Keys (cap de serie 10) si pe care a invins-o cu 1-6, 6-2, 6-1.

In alta ordine de idei, cei de la Daily Mail vorbesc despre un asa zis blestem Netflix. Pana acum, cu Sakkari inclusiv, sunt noua jucatori eliminati la Australian Open dupa ce au aparut intr-o serie documentar pe cunoscuta platforma de continut video contra cost.

Documentarul in zece episoade numit Break Point difuzat in premiera chiar inaintea Australian Open relateaza din vietile unora dintre cei mai cunoscuti jucatori ai momentului.

Inaintea Australian Open si-au anuntat retragerea din motive medicale Nick Kyrgios, Ajla Tomljanovic si Paula Badosa.

Apoi, odata inceput turneul, primul favorit eliminat a fost Matteo Berrettini. Au urmat Casper Ruud, Ons Jabeur sau Thanasi Kokkinakis.

Felix Auger-Aliassime este ultimul dintre jucatorii care au aparut in documentarul de pe Netflix si care inca se mai afla in competiie la AO. Canadianul il va intalni in optimi pe cehul Jiri Lehechka.



A sasea favorita de la Australian Open eliminata in turul 3 de o chinezoaica fara rezultate in cariera. Sa fie vorba de blestemul Netflix?