Tenis

Apropiat al Simonei Halep lanseaza un atac neasteptat la Bianca Andreescu

Sursă foto: https://www.instagram.com/cosmin_hodor/

Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, a postat un mesaj cu trimitere directa la Bianca Andreescu si decizia parintilor acesteia de a reprezenta Canada.

"Simona ne-a arătat o dată în plus că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanță la nivel înalt. Românii trăiesc cu ideea greșită că rămânând în România nu pot face performanță. Bianca este o campioană a Canadei, iar propunerea Simonei pentru noi este să fim campionii pentru România", a scris Cosmin Hodor pe pagina lui de Instagram.

"Trebuie să mulțumim și părinților Simonei care nu au ales ideea finanțării unei alte țări și a jucat pentru un alt steag. Dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag nu vom avea o Românie mai bună", a mai scris Hodor.

Un mesaj care cu siguranta s-a vrut bine intentionat, dar care va genera valuri in sens invers. Suntem convinsi de asta!

Comentariile la postarea respectiva vorbesc de la sine si nu mai necesita nicio reactie in plus.Apropiat al Simonei Halep lanseaza un atac neasteptat la Bianca Andreescu