Tenis

Andrei Pavel: "Voi decide cu o ora inainte de tragerea la sorti daca voi juca"

Capitanul jucator al echipei de Cupa Davis, Andrei Pavel, a declarat, marti, la Helsingborg, intr-o conferinta de presa, ca va decide daca va evolua in partida de dublu a intalnirii de baraj cu Suedia cu doar o ora inainte de tragerea la sorti de joi, informeaza site-ul Federatiei Suedeze de Tenis.

"Vom vedea joi, voi decide cu o ora inainte de tragerea la sorti daca voi evolua", a declarat Pavel.

El a recunoscut faptul ca jucatorul numarul unu al suedezilor, Robin Soderling, va fi greu de invins. "Este evident intr-o forma foarte buna. Speram sa-l putem invinge pe Andreas Vinciguerra, insa va fi de asemenea greu. Este un jucator care nu renunta usor, lupta pana la capat, mai ales in meciurile contand pentru astfel de competitii", a precizat Andrei Pavel.

Capitanul nejucator al Romaniei a adaugat ca spera ca la meciuri sa asiste si cel mai mare jucator din istoria Romaniei, Ilie Nastase.

Potrivit sursei citate, componentii echipei Romaniei, care se pregatesc de luni la Helsingborg, au ramas suprinsi de faptul ca suprafata de joc pe care se va desfasura intalnirea cu Suedia este mai lenta decat s-ar fi asteptat. Jucatorul numarul 1 al Romaniei, Victor Hanescu, s-a aratat incantat de faptul ca suprafata de joc seamana cu cea de la US Open, ultimul turneu la care a participat inaintea meciurilor cu Suedia.

Intalnirea Suedia-Romania, din cadrul barajului pentru ramanerea in Grupa Mondiala a Cupei Davis va avea loc intre 18 si 20 septembrie la Helsingborg, intr-o sala de aproximativ 3.000 de locuri.

Echipa Romaniei va fi formata din jucatorii Victor Hanescu (locul 28 ATP), Victor Crivoi (locul 95 ATP), Horia Tecau (locul 55 ATP la dublu) si Andrei Pavel (locul 121 ATP la dublu).

Mediafax



Andrei Pavel: "Voi decide cu o ora inainte de tragerea la sorti daca voi juca"