Tenis

Andrei Pavel, membru in echipa Simonei Halep

Sursă foto: frt.ro

Fostul tenismen Andrei Pavel a fost cooptat de Simona Halep in echipa sa alaturi de australianul Darren Cahill.

Halep a anuntat mutarea printr-un mesaj publicat pe contul sau de Instagram, dupa ce “Cneazul” a fost prezent in tribuna arenei Artur Ashe la partida cu Maria Sharapova.

"Ieri, în timpul conferinţei de presă, am fost întrebată dacă eu cred că sunt o persoană fără noroc. Nu prea. Sunt o persoană norocoasă pentru tot ce am în jurul meu: vaţa mea, familia mea, prietenii mei, ECHIPA mea şi, bineînţeles, tenisul. Da, sigur, nu este rezultatul pe care l-am dorit aici, dar viaţa ştie întotdeauna ce face cu tine. După ziua de ieri, ştiu că trebuie să continui să muncesc din greu pentru a deveni mai bună. Acum, vreau de asemenea să vă spun că Andrei Pavel este un membru al echipei mele. Este o onoare pentru mine să-l am alături şi sunt sigur că am multe lucruri de învăţat din experienţa şi sfaturile lui. Nimic nu se schimbă cu Darren Cahill, totul va fi la fel. Acum ştiu că băieţii sunt sătui de mine, aşa că e timpul să mă fac pierdută şi să mă relaxez, dar să revin la treabă cât mai repede. Vă mulţumesc, băieţi, că sunteţi alături de mine în fiecare moment", a scris Halep.

Pavel a mai lucrat in circuit cu Jelena Jankovic si Tamira Paszek pentru scurte perioada de timp, fiind in acelasi timp si capitan nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei.Andrei Pavel, membru in echipa Simonei Halep