Tenis

Andrei Pavel analizeaza sansele romanilor la Madrid

Andrei Pavel se afla la Madrid alaturi de jucatorii romani aflati pe tablourile principale la concursul patronat de Ion Tiriac si comenteaza sansele acestora pentru o prezenta cat mai inaintata in turneu.

“Cred ca Begu o va bate si pe Lisicki. Nemtoaica le poate bate pe toate intr-o zi si poate pierde la toate. Daca nu face greseli, cred ca Irina are prima sansa. Sper ca Irina sa joace in turul trei cu Simona (n.r. - Halep)”, a spus Pavel la Dolce Sport.

“Halep e favorita sa mearga mai departe cu Arruabarrena, este favorita numarul patru, si cred ca are incredere pe orice suprafata joaca”, a mai declarat capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei.

Daca trec de turul doi, Halep si Begu se vor intalni in turul al treilea, ceea ce inseamna ca am avea o  jucatoare in sferturile de finala.

Pavel se afla la Madrid alaturi de Marius Copil si crede ca acesta are o sansa in fata bulgarului Grigor Dimitrov.

“Marius (n.r. - Copil) joaca impotriva lui Dimitrov, numarul 14 in lume, si sper sa aiba incredere. Lui ii place la Madrid ca este un pic de altitudine si mingea sare mai mult”, este de parere “Cneazul”.



Andrei Pavel analizeaza sansele romanilor la Madrid