Tenis

Agentul lui Dimitrov reactioneaza dupa acuzatiile tatalui lui Djokovic

Sursă foto: https://twitter.com/RTS_Sport/

Gheorghi Stoimenov respinge acuzatiile lansate, miercuri, de Srdjan Djokovic in directia jucatorului bulgar Grigor Dimitrov.

"Grigor a aterizat direct la Belgrad după trei luni de izolare completă. Nici la Belgrad (Serbia), nici mai târziu la Zadar (Croaţia), nu i s-a spus că trebuie să efectueze testul anticoronavirus", a declarat Stoimenov.

Acesta mai afirma ca Dimitrov a respectat cu strictete regulile impuse de organizatori, precum si legile in vigoare existente in cele doua state.

Mai mult decat atat, Stoimenov afirma ca intreaga responsabilitate pentru desfasurarea evenimentului (Adria Tour) apartine organizatorilor.

Srdjan Djokovic l-a acuzat pe Grigor Dimitrov ca ar fi jucat deja bolnav de Covid-19 si ca el ar fi cauza imbolnavirilor in randul jucatorilor participanti.

In afara bulgarului au mai fost testati pozitiv Borna Coric, Viktor Troicki si Novak Djokovic, initiatorul Adria Tour.

"De ce s-a intamplat? Pentru ca el a venit probabil bolnav de cine stie unde. Nu s-a testat acolo, s-a testat in alta parte. Nu cred ca este corect, dar ce sa faci. A adus mari prejudicii Croatiei si noua, familiei si Serbiei", spune tatal lui Djokovic despre Dimitrov, anunta publicatia kurir.rs citata de news.ro

Srdjan Djokovic mai spune ca Novak nu are simptome de Covid-19, dar nu inseamna ca nu este afectat de toate cele intamplate.

In primul rand la nivel de imagine campionul sarb a suferit o mare lovitura.

"Va trebui sa iesim mai puternici din asta, sa intelegem ca trebuie sa treaca", a mai spus Srdjan Djokovic.



Agentul lui Dimitrov reactioneaza dupa acuzatiile tatalui lui Djokovic