Cupa Davis

Tenismenii romani de Cupa Davis se 'antreneaza' in cluburi de noapte

Echipa de Cupa Davis a Romaniei stie, probabil, ca sansele contra Frantei in meciul direct de pe 8-10 februarie sunt aproape nule. De aceea, Andrei Pavel, Horia Tecau si Victor Crivoi doresc sa petreaca macar placut vacanta de la Sibiu, acolo unde vineri seara au stat intr-un club de noapte pana la ora 3.
Surpriza serii de vineri, in clubul Liquid, la concertul Suie Paparude, a fost prezenta unei parti din lotul de Cupa Davis al Romaniei, care urmeaza sa intalneasca Franta la sfarsitul saptamanii viitoare, informeaza ziarul saptamanal Sibianul.

Andrei Pavel, Horia Tecau si Victor Crivoi n-au vrut sa fie fotografiati, motiv pentru care au luat loc si s-au pitit dupa cativa bodyguarzi. Dupa ce au pierdut din ochi obiectivul aparatului de fotografiat SIBIANUL, acestia s-au ridicat in picioare si au inceput sa danseze din nou.

Baietii de la Suie Paparude i-au observat si ei si le-au facut o dedicatie speciala, prin melodia ’’Aveti Sange’’, evident cu trimitere la confruntarea cu francezii de saptamana viitoare. Acestia le-au transmis jucatorilor ca daca au sange in c….e, sa-i bata pe francezi, adaptand textul uneia dintre melodiile cele mai apreciate de public.

Piesa suna defapt in felul urmator :

Aveti sange in c…e
Sariti la bataie!
Cine n-are sange
Incepe sa plange !

Cele cinci meciuri de Cupa Davis se vor desfasura in perioada 8-10 februarie, in Sala Transilvania din Sibiu. Lotul de Cupa Davis al Romaniei este cazat la Hotelul Imparatul Romanilor de pe Nicoale Balcescu.

Sibianul




Tenismenii romani de Cupa Davis se 'antreneaza' in cluburi de noapte