Europa League

CFR Cluj nu a miscat la Praga

A doua infrangere pentru CFR Cluj in actuala editie a Ligii Europa, formatia din Gruia pierzand in deplasarea de la Praga, scor 2-0 (2-0), in fata echipei locale Sparta. Ecuatia meciului a fost rezolvata de gazde inca din prima, Kucka (16) si Hubnik (32) marcand golurile Spartei.
Steaua - Fener 0-1:
Pensionarii

Galata - Dinamo 4-1:
Galata i-a dat lui Dinamo sa cante

Timisoara - Anderlecht 0-0
Timisoara obtine singurul punct romanesc

Praga - CFR Cluj 2-0
CFR Cluj nu a miscat la Praga

Sondaj si Forum:
Ce echipa romaneasca are sansele cele mai mari de calificare in primavara?
Intr-o totala opozitie fata de meciul de la Eindhoven, CFR Cluj a inceput meciul cu Sparta Praga in jumatatea adversa, un corner si doua faze fixe fiind principalele actiuni ale jucatorilor lui Antonio Conceicao in primele zece minute.

Prima ocazie a meciului a aparut in minutul 13, cand Traore a reluat cu capul, din sase metri, in bratele lui Blazek, centrarea lui Culio de pe partea dreapta.

Cehii au replica imediat si dupa doar trei minute, contrar cursului jocului, la prima actiune cu adevarat periculoasa, Sparta Praga a deschis scorul prin Kucka.

Internationalul slovac a profitat de pozitionarea gresita a fundasului stanga Panin si a reluat cu capul pentru 1-0 o centrare venita de pe partea dreapta.

Gruparea din capitala Cehiei a trecut pe langa golul doi in minutul 23, cand Vacek a avut o noua incursiune in viteza pe partea dreapta, dar reluarea lui Wilfried cu capul a trecut putin peste transversala. Din nou Panin a fost prins pe picior gresit.

Sparta si-a majorat avantajul pe tabela in minutul 32 in urma unei faze fixe, balonul deviat cu sansa spre poarta a fost deviat in fata de Nuno Claro. Pe faza, Hubnik a reluat in poarta pentru 2-0.

CFR Cluj ar fi putut reduce din handicap cu trei minute inaintea pauzei, cand Deac a trimis mult peste poarta din 7-8 metri, dupa o patrundere a lui Panin pe partea dreapta.

In debutul partii secunde tehnicianul Antonio Conceicao i-a trimis in teren pe Mara si Dubarbier, dar chiar si asa cea mai mare ocazie a apartinut gazdelor.

Vacek a fost scapat din marcaj de apararea clujeana, iar voleul acestuia a fost respins de Nuno Claro, de sub transversala, in corner.

Desi jucatorii CFR-ului au continuat sa preseze, fara a pune insa in pericol poarta lui Blazek, tot gazdele au ratat o noua ocazie de gol. Kadlec l-a gasit bine demarcat pe Wilfried in minutul 72, acesta a patruns spre poarta lui Nuno Claro, dar a sutat imprecis.

Asa am trait LIVE meciul dintre Sparta Praga si CFR Cluj

Sparta Praga: 29. Blazek - 13. Kusnir, 6. Hubnik, 2. Repka, 3. Pamici - 23. Kovba - 25. Vacek (4. Hoheneder '88), 20. Kucka, 19. Kalouda (7. Strestik '90+1) - 14. Kladec (9. Prudnikov '74), 12. Wilfried. Antrenor: Joszef Chovanec.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 66. Edimar, 20. Cadu, 3. Cabrera, 4. Panin - 19. Culio, 31. Dani, 8. Peralta (23. Mara '46), 77. Deac (7. Dubarbier '46) - 9. L. Traore (22. Bus '72), 99. Nei. Antrenor: Antonio Conceicao.

Onlinesport: Dumitru Stircu


CFR Cluj nu a miscat la Praga